Erdekspor, maden buldu.

Erdekspor, maden buldu.

Erdek'teki karşılaşmada, Somaspor'u penaltı golü ile aştılar.

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler; Ömer Şivka ** Furkan Uçar ** Kenan Gürsel**

Erdekspor: Gökhan*** Abdullah Civelek *** Ekrem ***(Birindar**)    ) Ali *** Berkan*** Tarık****(Abdullah Demir **) Dardan***(Bahadır**) Fatih*** Hasan *** Osman*** Alperen***

Teknik direktör: Mesut Dilsöz

Somaspor; Serkan** Levent ** Çetiner ** Selim** İlyas*** Hakan** Serhat** Joelagmagmasego**(Tufan**) Tunç** Mehmet**(Erkan**) Fevzi Can**

Teknik direktör: Necat Gürpınar

Kırmızı kart; Dk. 65 Levent (Soma)

Gol: Dk.66 Osman Erdek

Bal lig 8. Grup temsilcimiz Erdekspor bugün saha ve seyircisi önünde Somaspor’u ağırladı. 150 kadar taraftarla Erdek’e gelen Somaspor tansiyonu yüksek karşılaşmada başa baş mücadele sergiledi.

Erdek’te ilk 45 dakikada gol gelmedi. İkinci yarının 65 dakikasında Erdekspor’un ceza yayı önünde geliştirdiği akında top Soma defansının koluna çarptı.

Karşılaşmanın Hakemi Ömer Şivka bu hareketi penaltı ile cezalandırınca, Somaspor’lu oyuncular Hakeme itiraz ettiler.

Bu arada tansiyor yükseldi ve Hakem Ömer Şivga Somaspor’lu Selim’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

Daha sonra penaltı vuruşunu kullanan Osman kaleci Serkan’ın uzanamayacağı noktada topu direğe çarptırarak ağlara gönderdi 1-0.

Somaspor geriye düştüğü bu dakikada aynı zamanda 10 kişi kalmanın olumsuzluğuna rağmen top çevirdi ve Erdek kalesinde ısrarla gol aradı.

Somaspor’un rakip yarı alandaki baskısı Erdekspor’a kontra toplarla gol şansı vermesine rağmen Kırmızı beyazlı ekibin forveti bu pozisyonları cömertçe harcadı.

Yaklaşık 7-8 dakika uzayan karşılaşmanın sonlarında da gol gelmeyince Erdekspor 4 hafta sonunda 2 galibiyetini kazanarak büyük moral buldu.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı