Erdekspor, Marmara Adalar Belediye önünde

Erdekspor, Marmara Adalar Belediye önünde

Lider Etispor, Sındırgı Belediyespor ile karşılaşacak

Balıkesir Süper Amatör Futbol Ligi B Grubu’na dahil olarak oynanacak karşılaşma Erdekspor ile Marmara Adalar Belediyespor’u karşı karşıya getirecek. Karşılaşma, 10 Kasım 2019 Pazar günü, Erdek 18 Eylül Stadı’nda, saat 14.00’te başlayacak.

Bu karşılaşma öncesinde Erdekspor, 9 puanla ikinci, Marmara Adalar Belediyespor ise puansız olarak onuncu ve son sırada yer alıyor.

ETİSPOR, 3 PUAN BEKLİYOR

10 puanla liderlik koltuğunda oturan Etispor, 10 Kasım 2019 Pazar günü, Bandırma sanayi sahasında Sındırgı Belediyespor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Sındırgı Belediyespor, 7 puanla beşinci sırada yer alıyor.

REŞADİYESPOR’UN KONUĞU SUSURLUKSPOR

Gönen takımı Reşadiyespor, 10 Kasım 2019 Cumartesi günü Susurlukspor önüne çıkacak. Gönen sentetik sahasındaki maç öncesi Reşadiyespor 6 puanla altıncı, Susurlukspor ise 4 puanla yedinci sırada yer alıyor.

GÖNEN KARŞIYAKASPOR, BALYA’DA

Bir diğer Gönen takımı olan Gönen Karşıyakaspor ise haftayı Balya Belediyespor deplasmanında geçirecek.Balya takımı 3 puanla sekizinci, Gönen takımı Karşıyakaspor, 1 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

Haftanın diğer maçında ise Gaziosmanpaşaspor ile Yeni Sanayispor puan mücadelesine girecek.

                      Edremitspor lider

Süper Amatör A Grubunda Edremitspor, yarışı önde götürüyor

Balıkesir Süper Amatör Futbol Ligi, bu yıl iki ayrı grupta oynanıyor.

A grubunda 1966 Edremitspor, 12 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Bu takımı 9 puanlı takımlardan Burhaniye Belediyespor ve Küçükköyspor, ikinci ve üçüncü sıralarda izliyor. Grupta 7 puanlı Altınovaspor dördüncü, 6 puanlı Uğur Grup Balıkesir FK ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, beşinci ve altıncı sıralarda bulunuyor. Gömeç Belediyespor ve Havran Fatih Belediyespor’un 4’er puanla yedinci ve sekizinci sıralarda bulunduğu grupta 1 puanlı Savaştepe Belediyespor dokuzuncu, puansız iki takım olan Sakaryaspor ve Dursunbey Belediyespor ise onuncu ve on birinci sıralarda, düşme hattında yer alıyor.

Grupta, 10 Kasım 2019 Cumartesi günü şu karşılaşmalar oynanacak:

Küçükköyspor-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor

Altınovaspor-Savaştepe Belediyespor

Burhaniye Belediyespor-Gömeç Belediyespor

Uğur Grup Balıkesir Futbol Kulübü-Havran Fatih Belediyespor

Dursunbey Belediyespor-Sakaryaspor



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı