Erdekspor, Sportif Direktörü Tarık Anık;

Erdekspor, Sportif Direktörü Tarık Anık;

``Erdekspor`un Bal ligi hedefinde sapma yok``






Erdekspor Sportif Direktörü Tarık Anık kırmızı beyazlı ekibin lig arasındaki durumunu değerlendirdi.

Anık Bal ligi hedefi ile yola çıkan Erdekspor`un Küçük aksaklıklar hariç hedeften sapma olmadığını, Bu aksaklıkların Erdekspor`u şampiyonluk yolunda etkilemediğini söyledi.

Anık yolları ayrılan futbolcular ile yeni gelecek oyuncular konusunda da alınan kararların Erdekspor`un geleceği adına alınmış kararlar olduğunu iki haftalık devre arasında kulüp sosyal tesislerinde kampa girilerek Erdekspor`un yeni transferleri ile bütünleşme içersinde olacağını söyledi.

Sportif Direkör tarık Anık kırmızı beyazlı kulübün ekonomik surunları bulunup bulunmadığına ilişkin yanıtında ise parasal sorunlarının bulunmadığını tek arzularının kendilerine karşılıksız destek veren 12. adam Erdekspor taraftarının daha arzulu ve istekli desteği olduğunu kaydetti.

Anık özellikle devrenin son maçı Küçükköy karşılaşmasında skorel anlamda geri düşmelerine rağmen taraftarın demorolize olmadan 90 dakika takımlarını özveri ile desteklediğini bunun sonuca önemli katkısı bulunduğunun altını çizdi.

Anık ``Hava şartlarının olumsuz koşullarına rağmen bizi sabırla destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum.`` dedi.








amatör
27.12.2012 22:29:15
sayın Tarık Bey i dinledim ama samimi konuşmadı gibi geliyor. devre arası 5 oyuncu gidiyor, hocamız rapor verecek ona göre oyuncu alıcaz deniliyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu