Erdekspor Timuçin Tiregün ile anlaştı.

Erdekspor Timuçin Tiregün ile anlaştı.

Erdekspor eski futbolcularından sağ bek Timuçin Tiregün ile sözleşme imzaladı





Timuçin Tiregün 1990 Bandırma doğumlu, Ağustos 2000 yılında Futbola Erdek'te başladı. 2006 yılında Erdek Belediyespor'a geçti.  2009 yılında Bandırma Sanayispor'a transfer olan Timuçin Tiregün 2010 sezonunda Demrespor ile mukavele imzaladı.


2011 yılında İsparta il Özel İdarespor'a geçen oyuncu, 19 Ocak 2012 de yeniden döndüğü Demrespor'da sezonu tamamlaması ardından yuvaya dönüş yaptı.
Erdek'e gelerek Kırmızı beyazlı formayı yeniden giymek arzusunda olduğunu söyledi.  Bal liginde 32 maç oynayan Timuçin Tiregün Erdek yönetiminin lig'deki kaçınılmaz başarı kadar Erdekli futbolcuların kadroda yer almasına ilişkin talepleri Timuçin'in bugün oynanan Erdekspor Avşaspor hazırlık maçında forma giymesine neden oldu.


Nitekim Başkan Metin Tırık yaptığı açıklamada Erdekli futbolcuların öncelikli tercihleri olduğunu Timuçin'in yuvaya dönüşünden en çok kendilerinin mutlu olduğunu söyledi.

Erdekspor teknik Direktörü Talat Evren karşılaşmanın son dakikalarında oyuna dahil ettiği Timuçin için gözlem ve beklentileri olumlu yöne olduğuna işaret etti. Timuçin ve kendisi gibi antrenman eksiği bulunan arkadaşları ile stat etrafındaki turlarına devam ederken Bandırma Manşet'e yaptığı açıklamada yuvaya dönmüş olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmada İkide gol yapan Timuçin ‘'Allah utandırmasın, Erdek bizim herşeyimiz.'' Dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli