Erdekspor, umut vermedi.

Erdekspor, umut vermedi.

Erdekspor saha ve seyircisi önünde, Yeni Çanspor'u geçerken zorlandı 1-0

Bal lig 8. Grup’ta bugün saha ve seyircisi önünde Yeni Çanspor ile karşılaşan Erdekspor karşılaşmanın 88. Dakikasında Berkay’ın kafasından bulduğu tek golle üç puan kazandı.

İyi bir devre arası kampı geçiren Erdekspor bugün saha ve seyircisi önünde yeni transferleri ile çıktığı sahada umut vermedi.

Erdekspor’da özellikle 25 dakikada Fatih’in planlanmış tavırları ile kırmızı kart görerek takımını 65 dakika 10 kişi oynamasına neden olması, futbol adına anlaşılması mümkün olmayan takım içi kargaşanın olup olmadığı sorusunu akla getirdi.

Erdekspor, ilk 45 dakika nerede ise rakip kale önünde görünmedi. Bunu fırsat bilen Yeni Çanspor kontra toplarla Erdek kalesini yoklarken gününde olan Gökhan, konuk ekibe gol şansı vermedi.

İlk yarı Çan’da oynanan karşılaşmayı 2-3 kazanan Erdek, kendi sahasında gol yollarını aralamakta güçlük çekti. İlk 45 dakika bittiğinde, alan ve top hâkimiyeti konuk ekip Yeni Çanspor oldu.

Çan’dan Erdek’e takımlarını desteklemek için gelen bir avuç Çan taraftarı, oynanan oyun ve takımlarının top çevirdiği karşılaşmanın ikinci yarısında haklı olarak gol ve galibiyet beklediler.

Yer yer kale arkasından yükselen Çan tezahüratları özellikle kaleci Fatih üzerinde etkili oldu.

Kendisine güven gelen Fatih maçın sonlarına doğru Çan kalesini yoklayan Erdek şutlarına “Bana bırakın” yanıt vermesi Erdek’e 3 puan getiren hatası oldu.

Erdekspor’un ilk tehlikeli atağı 75 dakikada geldi. Berkay bu dakikada orta alandan uzun bir topla Tamer’i defansın arkasına düşürdü. Tamer topa bassa kalecinin yapacağı bir şey yoktu, penaltı noktasında topun gelişine vurdu!.. İsabet aut…

Erdek kulübesi Tamer’in inanılmaz hatası üzerine yerine Ayhan’ı alarak oyuna devam etmesine neden oldu.

Bu dakikalarda özellikle Berkay, rakip kale önünde tehlike yaratmaya başladı. Berkay 77 Dakikada penaltı noktası önünden vurduğu kafa şutunu Kaleci Fatih kurtardı.

Erdekspor’da bu dakikalar adeta gol koklayan dakikalar oldu. 88 dakikada Erdek yarı alanından Birindar’la geliştirilen atakta, uzun bir topla penaltı noktasında buluşan Berkay, fiziki üstünlüğünü kullanarak defansın üzerinden sert bir kafa şutu ile topu Çan ağlarına gönderirken, Topa çıkan kaleci Fatih boşta kaldı ve Erdekspor sıkıntılı anlar yaşadığı son dakikalarda gol sevinci yaşadı.

Erdek kulübesi daha sonra Dardan’ın yerine Durmuş’u, Berkay’ın yerine Binehan’ı oyuna aldı.

Daha sonraki dakikalarda tarafların çabası sonucu değiştirmedi ve Erdekspor zorlu bir mücadeleyi 1-0 kazanarak 3 puan’ın sahibi oldu.

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: Deniz Hasanoğlu ** Emrah Akkaya** Fatih Canberk Özsoy **

ERDEKSPOR: Gökhan*** Alperen ** Ekrem *** Levent ** Ali ** Birindar ** Fatih?.. Tamer *(Ayhan**) Berkay***(Binehan*) Hasan** Dardan**(Durmuş*)

Yeni ÇANSPOR; Fatih *** Burhan** Salih ** Ali Dursun** Nurettin** Alkan** Hakan** Emre** Yusuf** Burak*(Selman*) Serkan*(Hüseyin*)

Gol: Dk.88 Berkay (Erdek)



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı