Erdekspor`da arayış sürüyor

Erdekspor`da arayış sürüyor

Sahil Efsanesi, Karacabeyspor ile yaptığı antrenman karşılaşmasında arayışını sürdürdü.

Bal lig temsilcimiz Erdekspor pazar günü İzmir deplasmanında Gaziemirspor ile oynuyacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Erdekspor bu anlamda dün Sentetik, Bandırma Sanayi Arena`da Karacabey Belediyespor ile bir antrenman karşılaşması oynadı.

Sportif menejer Can Cangök, tribünde, Teknik Direktör Mesut Dilsöz, yardımcı antrenör Engin Çakır ve Kalaci Antrenörü Remzi Korkmaz oyun alanı kenarında hem gözlemde bulundu, hemde uyarıları ile oyuncularına direktif verdi.

Erdekspor dün Sanayi Arenada ki karşılaşmada nerede ise tüm takımı sahaya sürdü. Karşılaşmanın ilk devresinde Kalede Gökhan, defansta Aptullah, Alperen, Bahadır, Ali, Orta alanda Osman Orcun, Birindar, Bülent ve forvette Fatih ve Hasan onbiri ile sahaya çıkan kırmızı beyazlı ekip karşılaşmanın ikici devresinde Kalede Gökhan`ın yerine Hakan, defansta Alperen`in reine Ekrem, Ali`nin yerine Berkan, Orta alanda Orçun`un yerine Aptullah, Birindar`ın yerine Ömer Faruk, Bülent`in yerine Dardan ve forvette Hasan`ın yerine Doğukan ile oyuna devam etti.

Erdekspor`da değişmeyen kramponlar ise defansta Aptullah, Bahadır, Orta alanda Osman ve forvette Fatih oldu.




  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı