Erdekspor`da hedef 3 puan

Erdekspor`da hedef 3 puan

Erdekspor Teknik direktörü Sinan Yücer`` Endişeye mahal yok hadef 3 puan``

Bal lig şampiyon adayımız Erdekspor pazar günü oynuyacağı Gümüşordu karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak Yosun otel`deki kampına çekildi.

Kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu Sinan Yücer devre arası hazırlıkları ve takıma yeni dahil olan oyuncularla kaynaşmanın tamamlandığını, sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Erdekspor`da pazar günü oynanacak Gümüşordu karşılaşmasının sonucununda 3 puan beklediklerini söyledi.

Yüzer,``Yardımcı antrenörümüz rakibimizin son karşılaşmasını izledi, gerekli raporu bana sundu, bende rakibimizin son karşılaşmaları üzerinde gereken izlemeyi yaptım, İşin aslı bu andan itibaren elbette kolay maç yok, Erdekspor için ister içerde, ister dışarda tüm maçlarımız final havasında oynanacak oyuncularını bu atmosfere motive ettim.`` dedi.

Erdekspor teknik direktörü Sinan Yücer, sözlerinin son bölümünde Erdek taraftarına çağrıda bulunarak sahil efsanesinin başarısında n büyük etken`in taraftar desteği olacağını hiçbir zaman unutmadıklarını, cefakar taraftarın bu karşılaşmada da centilmence kendilerini destekleyerek kazanılacak puanlarda pay sahibi olacaklarına inandığını söyledi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false