Erdekspor`da nöbet değişimi

Erdekspor`da nöbet değişimi

14 yıllık Efsane başkan Mehmet Arslan, Kırmızı Beyaz Sahil Efsanesi Erdekspor`u Alt yapısını tamamlamış, Borçsuz, Nagmağlup bir takım olarak devretti.
Hafta sonu Erdekspor`da devir teslimli olağan üstü genel kurul vardı.
Sahil efsanesi Erdekspor`un yok olduğu noktadan alıp altyapı sorunlarını halletmiş, Borçsuz ve nagmağlup bir takım olarak yeni yönetime devreden Efsane Başkan Mehmet Arslan birde nasihatte bulundu.
Yok olduğu noktada aldığı takımı tüm güçlüklere rağmen bugünkü duruma getirmesinde yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte çektikleri cefaların tarifi mümkün olmadığını vurgulayan Arslan, sanal düşman yaratarak yaptıkları tesislere kendilerini sokmayanların bugün bu takıma üye olma hakları dahi bulunmadığını altını çizerek böyle bir tasarrufta bulunmaları halinde her zaman karşılarında olup hakkını helal etmeyeceğini söyledi.
Kendileri çete ilan edip DGM de yargılanmalarını sağlayanların Kanun karşısında aklanmalarını sağlamaları ardından açılan karşı davaların 4 dünden mahkum olduklarını belirterek `` Sanal düşman yaratarak bizi çete gösterdiler, DGM lerde yargılandık ve aklandık, Kendileri mahkum oldular, Belediye spor diye kurdukları rakip takım 4 yılda trilyonlar yedi, Bu memleketin insanlarından cebren makbuzlar tahsil edildi, biz kimden kuruş istediysek karşımıza gelsin helallik alalım.`` dedi.
Efsane başkan Mehmet Arslan 14 yıl aradan sonra ilk kez böylesine dolu, Böylesine öfkeli idi ancak öfkesine hakim olarak son derece makul bir tonla konuştu ve sözünü kesinlikle esirgemedi.
Kulübü aldıkları günkü durumdan başlayıp geldikleri noktada Erdekspor`a kazandırdıklarını tek tek anlattı ve bunların elbette yeterli olmadığının bilinci içinde, Baba parası yiyen gençlerin dışındaki gençlere de sahip çıkılması için bir de Kolej yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Başkan Arslan Erdek`in ve Erdekspor`un özel bir konumu olan takım olduğunu kentte geçmişte düşman olan iki kulübün memleket sever yöneticilerinin bu kavgayı ortadan kaldırmak maksadı ile kurdukları Erdekspor`u kapatmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini haykırdı.
Belediyespor adı altında kurulan ne olduğu bilinmez ucube takımın bugün nerede olduğunu soran Başkan Arslan 4 yıllık şaşalı dönemde siyasi iradenin gücünü arkasına alarak kendilerine kan kusturan tarafta yer alanları`da Allah`a havale etti.
Arslan sanal düşman gösterilerek kendilerini mafya gösterenlerin bu kentte mafya usulü tahsilatlar yaparak memleketin trilyonlarını nasıl har vurup harman savurduklarını bildiğini 20 bin lira alıp 40 bin liralık sözleşmeye imza attırılan futbolcuların kendisine gelip tek tek her şeyi anlattığını söyledi.
Efsana başkan Mehmet Arslan sözünü esirgemedi, Bu yangına kim çanak tuttu ise herkes nasibini aldı.
sözünü noktalarken de ``Onların kaybettiği paralarla yüzlerce gencimiz iş istihdam sahibi olurdu, O zaman Kaybettik bugün hatadan dönerek bu gençlere sahip çıkmalıyız yoksa yarın çok geç olur, Bu Erdek sokaklarında gezemeyiz.`` dedi.
Başkan Mehmet Arslan yaşanan olaylarda her zaman hukuka saygılı olduğunu ve sonuçta da hep kazandığını belirterek din,dil,ırk ve mezhep gözetmeksizin tüm oyuncularına eşit davrandığını, Onları birere evlat gibi gördüğünün altını çizerek kendilerinden de bir talebi oldu ve bataklıktan aldıkları Erdekpor`un naglağlup şampiyon olmakla kalmayıp fair play bir takım olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirterek bu centilmenliğin bundan sonrada devam etmesini istedi.
Başkan Arslan`ın son isteği de kendilerine bu meşakkatleri yaşatanların asla bu kulübe üye yapılmamaları idi.
`` Şayet onları üye yaparsanız size hakkımı helal etmem`` diyerek sözlerini noktalarken, Buruk bir veda şeklinde gerçekleşen 14 yıllık çalışma raporu salondakilerin gözlerinde yaş birikintisine neden oldu.
Kongre sonrası salonu terk eden Erdekspor lu futbolculardan tek tek helallik aldı.
Daha sonra yapılan oylama ile çalışma raporu ibra edilirken yeni yönetim kurulu üyeliklerine Metin Tırık, Murat Gülmüş, Yunus Köroğlu, Burhan Demiray, Faruk Çinal, Efkan Cica, Mustafa Dayan, Adnan Baykuş, ve Mehmet Üreten getirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli