Erdekspor`da Sinan Yücer dönemi

Erdekspor`da Sinan Yücer dönemi

Oktay Çevik`in dönüş yolundaki engel, Sinan Yücer`i takımın başına getirdi.


Bester Haber-Özel Erdek

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor`un teknik kadro noktasındaki belirsizliği, Oktay Çevik`in dönüş noktasındaki yolların kapanması ardından Sinan Yücer ile sözleşme imzalayarak noktaladı.

Erdekspor`da süre gelen Antrenör krizi Sinan Yücer`in mukavele imzalaması ile son buldu.

Sahil efsanesi Erdekspor yönetimi teknik direktör Oktay Çevik`in özel sorunu nedeni ile kendisine tanınan izin süresi hafta başında sonlandı.

Erdekspor, bu durumda dönmesinin mümkün olamadığını ifade eden Oktay Çevik`in mukavelesini fesh ederken, yerine eski yardımcısı Sinan Yücer ile sözleşme imzaladı.

Bilindiği gibi Oktay Çevik üç hafta önce özel mazereti nedeni ile Erdekspor`dan ayrılmak istediğini açıklamış, kırmızı beyazlı ekibin yönetim kuruluda yaşadığı sorunları aşma noktasında kendisini izinli sayarak süre vermişti.

Çevik bu süreçte de dönemeyeceğini bildirmesi üzerine Erdekspor yönetimi, İstanbul Çengelköy antrenörü Sinan Yücer ile sözleşme imzalayarak kendisini takımın başına getirdi.

 




tribün
11.12.2013 01:20:40
Bu Erdekspor da neler oluyor daha ilk yarı bitmeden 3.cü teknik direktör geldi. Müthiş bir kulüp yönetimi örneği, bölgedeki hatta Türkiye deki futbol kulüpleri Erdeksporu örnek alsınlar. Nasıl kulüpcülük yapılıyor diye. Bu yeni gelen Sayın Sinan Yücer sezon sonuna kadar kalabilecek mi? takımın başında bence Hayır.

futbol sevdalısı
14.12.2013 10:58:05
yönetim hakikaten iyi insanlardan kurulu olduğunu düşünüyorum fakat bu kulüpte olan kulis ve samimiyetsizlik, hem yönetimi bitirir, hem de sezon sonuna kadar 3 hoca daha görevinden istifa eder, çünkü hocalar kukla olarak geliyor bana ve kadroyu da hocanın yaptığını düşünmüyorum; çünkü her 3 maçta hoca gitmez, burda ki olan olaylar,kulisler Fenerbahçe de yok, olan taraftara oluyor.

  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı