Erdekspor`da tehlikeli düşüş

Erdekspor`da tehlikeli düşüş

Sahil Efsanesi saha ve seyircisi önünde Kütahya`ya 0-2 yenildi.

Erdekspor beş haftalık düşüşü bugünde önleyemedi. seri puan kayıpları Kırmızı beyazlı ekipte tehlike çanlarının çalmasına neden olurken Erdek`te bugün oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlı ekip Kütahyaspor`a 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Erdekspor ilk devrenin tamamlanmasına az bir süre kala Ömer Kaygusuz`un golüne mani olamayınca karşılaşmanın ilk 45 dakikasını 1-0 yenik kapattı.

Erdekspor karşılaşmanın 2. devresinde hem beraberliği yakalamak, hemde galibiyete geçmek adına verdiği mücadelede, bukez defans`ta gedik verdi.

Erdekspor tüm hatları ile yüklendiği rakip ceza alanından dönen kontra toplar kırmızı beyazlı ev sahibi kalesinde tehlikeli oldu.

Nitekim  karşılaşmanın tamamlanmasına 2 dakika kala bukez sahneye Ersin Aksaç çıktı ve Kütahyaspor`u Erdek`te 2-0 öne geçiren golü kaydederek 3 puanı alan taraf oldu.

 



armagan genç
25.11.2013 09:24:59
erdek spor da ;bu kadar kulis olduktan sonra(futbolcu grup arasında) haksızlık yapılıp eşitsizlik yapıldıktan sonra,bir kaç adam hocayı yemeğe çalıştığı sürece ve yöneticiler göz yumduğu sürece hiç bir şey olmaz.takım ruhunu kaybetmiş ceset gibi. paranın köpeği misali oynuyorlar..

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı