Erdekspor`dan zirve kuşatması

Erdekspor`dan zirve kuşatması

Erdekspor topladığı 26 puanla ligde lider durumda olan Altınoluk Belediyespor'un bir puan gerisinden ikinci sırada bulunuyor.



Balıkesir Süper Amatör Lig'in 11. haftası sonunda Erdekspor topladığı 26 puanla ligde lider durumda olan Altınoluk Belediyespor'un bir puan gerisinden ikinci sırada bulunuyor.

Süper Amatör Lig'de heyecan giderek artıyor. Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan takımların aralarındaki puan farkının az olması heyecanı daha da arttırıyor.

Bu takımların içinde şüphesiz Erdekspor başı çekiyor. Ligin ilk haftalarında yarışı biraz gerilerden takip eden kırmızı beyazlı ekip son haftalarda üst üste başarılı sonuçlara imza atarak ligin zirvesine tırmandı.

27 puanlı lideri bir puan gerisinden takip eden Erdekspor aslında bu başarısını sezon öncesinde Gönen Belediyespor'la yaptığı hazırlık maçında göstermişti.

Ligin 12. Haftasında yine deplasmanda Altınova Belediyespor'la karşılaşacak kırmızı beyazlılar bu maçtan da galip ayrılması durumunda çok önemli bir engeli geride bırakmış olacak.










amatör
12.12.2012 23:16:01
Talat evren`in kurduğu erdekspor başarıya koşuyor, hazır kurulmuş takıma bazı siyasi olaylarla müdale edildi. Talat evren in işine son verildi. Ama sezon sonu bu başarı Erdeksporun olmaz. Şunuda söyleyim bı düşünce ile devam edilirse Erdekspor geleceği, Erdek Belediyespor gibi olacaktır.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı