?Erdekspor´un gönlümdeki yeri ayrı?

?Erdekspor´un gönlümdeki yeri ayrı?

Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök: ?Türk futbolcusu çok duygusal?

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, ?Öncelikli hedefimiz, kulübümüzün yeniden yapılanarak sağlıklı bir konuma gelmesidir? dedi.

Şu ana dek 7 maçta 9 puan topladıklarını vurgulayan Cangök, şunları söyledi:

?Daha da fazla puan alabilirdik ama gerek şanssızlıklar, gerekse kendi beceriksizliklerimiz buna engel oldu. Bu arada silinen üç puanımıza hukuki yönlerden itiraz ettik. Bunun da sonucunu bekliyoruz. Bu hafta Gaziantepspor´u ağırlayacağız. Bu maçtan üç puanla ayrılmak istiyoruz.?

Süper Lig´de oynayan yabancı sayısının fazla olduğuna dikkati çeken Cangök, bu durumun, ülkemizdeki gençlerin önünü kestiğine işaret etti.

/resimler/2017-10/8/2148103310629.jpg

       ÇOK DUYGUSAL BİR YAPIYA SAHİBİZ

Milli Takımımızın, İzlanda´ya 3-0 yenilerek Dünya Kupası´na veda etmesini de değerlendiren Cangök, şöyle konuştu:

?Türk toplumu gibi Türk futbolcusu ve yöneticileri de çok duygusal. Eleştiriye açık değiliz. Bu nedenle spor camiası olarak bir istikrar yakalayamıyoruz. Türk futbolcusunun başarısı için % 50-60 morale ihtiyacı var. Bu nedenle kulüplerimiz, artık bünyelerinde psikologlar, mentörler bulunduruyor. Oysa başarı, istikrara dayanan bir sistem işi olmalı. Avrupalılar, sistemlerini yıllar önce kurdular. Ancak bizde buna uyulmuyor. Federasyon, Türk futbolunda yeni bir sistem oluşturulup bunun istikrarlı bir şekilde sürmesine öncülük etmeli. Yoksa bu durum düzelmez.?

/resimler/2017-10/8/2148320029768.jpg

ERDEKSPOR´UN GÖNLÜMDE AYRI BİR YERİ VAR

Önceki dönemde yedi yıl görev yaptığı Erdekspor´un gönlünde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çeken Cangök, şunları söyledi:

?Erdek´te çok güzel yedi yıl geçirdim. Ben, o bölgenin insanıyım. Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ile çok özel bir dostluğumuz var. Birbirimizi çok severiz. Başkan, koşullar ne olursa olsun başarı bekleyen bir yapıya sahiptir. Erdekspor, geçen yıl, Bölgesel Amatör Lig´den düştü. Bu yıl Balıkesir Süper Ligi´nde yer alıyor ve iyi gidiyor. Balıkesir´de oynayıp 2-0 kazandıkları Büyükşehir Belediye maçını izledim ve takımı beğendim. Yeniden Bölgesel Amatör Lig´e dönmelerini diliyorum ama tabii ki, bu ligde oynamak da ekonomik açıdan çok külfetli.? Önder BALIKÇI

/resimler/2017-10/8/2148568644858.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli