Erdek´te Bayram beklentisi

Erdek´te Bayram beklentisi

Erdek Belediye Başkanı Sarı: ?Kurban Bayramı tatilinden umutluyum?

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?Kurban Bayramı tatilinde ilçemizin yine ilgi göreceğine inanıyorum? dedi.

/resimler/2016-9/7/1233473339932.jpg

Ramazan Bayramı tatilinde Erdek´in tamamen dolduğunu, ancak daha sonra yaşanan darbe girişiminin ardından izinlerin de kaldırılması nedeniyle ilçe turizminin bu yıl da şu ana dek umulanı veremediğini, otel-motellerin doluluk oranını % 30-40´larda kaldığını vurgulayan Sarı, ?Dilerim, Kurban Bayramı´ndaki 9 günlük tatilde, Ramazan Bayramı´nda olduğu gibi ilçemiz yine turistlerle dolar? dedi.

Erdek Belediyesi olarak kırsal mahallelerin yollarının yapım ve onarım çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken Sarı, şu değerlendirmede bulundu:

?İlhan yolu bitti. Tatlısu´daki Kocayol´u da tamamladık. Aslında bu yolların yapım ve bakımları Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin sorumluluğunda ama biz, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için bu yolları yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde Narlı, Karşıyaka, Şahinburgaz ve Tatlısu´daki yağmur kanallarını da yapacağız.?

Erdek´in temizliğinden memnun olmadığını bir kez daha vurgulayan Sarı, ?Kimse, temizlik şirketinde, asgari ücretle, taşeron olarak çalışmak istemiyor. Sıkıntı, buradan kaynaklanıyor. Önümüzdeki yıl, temizlik konusunda yeni bir girişimde bulunmayı plânlıyorum? diye konuştu. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-9/7/1235358654547.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Bayram beklentisi
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli