Erdek´te bayramlaşma günleri belli oldu.

Erdek´te bayramlaşma günleri belli oldu.

Erdek´te gözle görülür bir hareketlilik başladı.

9 günlük bayram tatilinin başlaması ile birlikte Erdek´te gözle görülür bir hareketlilik başladı.

Dünden başlayarak, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bandırma´ya gelen ve tatilciler gerek midibüslerin, gerekse şehirlerarası otobüslerin dolu geldiği gözlenirken otel ve moteller de ise rezervasyonların ise yüzde 70 dolayında olduğu belirtiliyor.

Erdek Belediyesi, bayram süresince belediye hizmetlerinin aksamaması için bir takım önlemler aldı.

Pazartesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını belirten Başkan Hüseyin Sarı, ?Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi ve sorunsuz bir şekilde geçirmeleri için Erdek Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Kurban kesim yerleri zabıta ve veterinerlik birimi tarafından, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte denetlenecek. Açık bulunan fırınlar, pastaneler, çay bahçeleri, kahvehaneler, lokantalar ve diğer işyerlerine ait fiyat ve kalite denetimleri de aralıksız sürecek? dedi.

BAYRAMDA İDO´YA EK SEFERLER  

Bu arada bayram tatili boyunca İDO seferleri artırıldı.

İstanbul Yenikapı-Bandırma arasında 9 Eylül günü beş feribot, dört deniz otobüsü seferi gerçekleşti. 10 Eylül´de yedi feribot, dört deniz otobüsü, 11 Eylül´de ise altı feribot, iki deniz otobüsü sefer yapacak.

Yine, 9 Eylül günü, Bandırma-İstanbul Yenikapı arasında beş feribot sefer yaptı. Aynı hatta 10 Eylül günü yedi feribot, üç deniz otobüsü, 11 Eylül´de ise altı feribot, iki deniz otobüsünün sefer gerçekleştireceği öğrenildi.

ERDEK´TE BAYRAMLAŞMA GÜNLERİ BELLİ OLDU

Kurban Bayramı´nda, ilçemizde bayramlaşma gün ve saatleri belli oldu. Buna göre Kaymakamlıkça düzenlenen bayramlaşma, 12 Eylül 2016 Pazartesi, bayramın birinci günü, Erdek Öğretmenevi salonunda, saat 17.00´de gerçekleşecek.

BELEDİYEDE BAYRAMLAŞMA

Belediyede bayramlaşma, 13 Eylül Salı, bayramın ikinci günü, saat 12.00-13.00 arasında yapılacak.

CHP´DE BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi´nde bayramlaşma, ilçe binasında, 13 Eylül 2016 Salı, bayramın ikinci günü gerçekleşecek. Bayramlaşma, saat 13.00-14.00 arasını kapsayacak.

AK PARTİ´DE BAYRAMLAŞMA

Adalet ve Kalkınma Partisi´nde bayramlaşma, Erdek´te bulunan parti binasında bayramın ikinci günü 17.30-18,30 saatleri arasında yapılacak.

KOOPERATİFTE BAYRAMLAŞMA

Marmara Birlik´e bağlı 162 sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nde bayramlaşma da, bayramın ikinci günü, saat 14.00-15.00 arasında olacak.

Önder BALIKÇI



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli