Erdek´te Birol, rüzgârı

Erdek´te Birol, rüzgârı

Müzik dünyasının sevilen seslerinden Birol´ün Erdek molası.

Müzik dünyasının önde gelen isimlerinden Serdar Ortaç´ın ekirüsü olarak sahnelerin aranan sesleri arsındaki yerini almakla kalmayıp, birçok sahne sanatçısının alt kadrosunda görmek istediği Birol Tokat hafta sonu Erdek´te kısa bir mola verdi, geçti.

İstanbul-Ege-Akdeniz üçgeninde ilk kez Erdek´i görme olanağı yakalayan pop sanatçısı Birol önce Ağrigento´da Diva Muzaffer Ersoy´a ardından Cowboy´S Disco & Bar´da Tibet´e konuk oldu.

Albümündeki ?Hiç Tadı Tuzu Kalmadı Aşkın? ve ?Hasretim? parçalarına çektiği kliplerle müzik yayımı yapan kanallarda adına sıkça rastlanan Birol, İstanbul, Antalya, İzmir ve Bursa gece hayatının aranan sanatçıları arasında bulunuyor.

Uzun bir aradan sonra çıkardığı ?Valla Billa? ismini taşıyan albümü ile müzik severleri selamlayan sanatçı sahne hayatına yıllar önce Amerika da başlamış, ardından İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa gibi büyük şehirlerin vazgeçilmez sahne isimlerinden biri haline gelmişti.

/resimler/2016-8/6/1842482951914.jpg

 ?Valla Billa? isimli albümünü ile eğlenceli sahne performansı ve güçlü sesiyle kendi müdavimlerini yaratan Birol Tokat, ilk albümünü 2001 yılında Serdar Ortaç prodüktörlüğünde çıkarmıştı. Aradan geçen yıllarda sadece sahne performanslarıyla müzik severlerle buluşan sanatçı iki şarkıdan oluşan ?Valla Billa? isimli single albümüne Poll Production imzasını atmıştı.

Albümün çıkış şarkısı olarak, İzel´in seslendirdiği ve 90 lı yılların en sevilen şarkılarından olan ?Hasretim?i seçen Birol Tokat, Bir dönem dillere marş olan ?Hasretim? şarkısı yıllar sonra bir kez daha gençlik üzerinde akım oldu.

Albüme ismini veren ?Valla Billa şarkısının söz ve müziğinde Tan Taşçı, şarkıların düzenlemelerinde ise Ozan Bayraşa ve Gürsel Çelik imzaları bulunan Birol, klip için Şile yakınlarında deniz kenarında ve Sırbistan´ın en ünlü top modeli Alex sandro ile kamera karşısına geçmişti.

?Valla Billa? Albümüne Serdar Ortaç, Demet Akalın, Bengü, Berkay, Tan Taşcı, Hande Yener, Murat Dalkılıç gibi isimlerinde destek verdiği Birol, müzik piyasasında dönen iki klibi ile oldukça sükse yapmıştı.

/resimler/2016-8/6/1847478114001.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Birol rüzg
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli