Erdek´te Cumhuriyet balosu

Erdek´te Cumhuriyet balosu

Erdek ADD, başarılı bir programla Cumhuriyet balosu düzenledi.

Hatice Kirazoğlu´nun başkanlığını üstlendiği Erdek ADD başarılı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek Cumhuriyeti´in 95. yılı kutlamaları içinde "Cumhuriyet Balosu" düzenledi.

Erdek ADD´nin yanı sıra Bandırma ADD çevresi, Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı ve meclis üyeleri, CHP ilçe Başkanı Metin Uysal ve yönetim kurulu, İyi Parti İl Başkanı Nedim Tuna, bazı il yönetim kurulu arkadaşları, Erdek İyi Parti ilçe Başkanı Arif Demir, Bandırma İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı ve bazı meclis üyeleri yanı sıra Erdek´te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları başkan ve yönetimlerinin hazır bulunduğu görkemli kutlama gecesi kentin önemli mekanlarından Aleyna-Seçkin düğün salonunda gerçekleşti.

Yoğun katılın dolayısı ile rezervasyon sıkıntısı çekilen Balo´da konuşan Beleldiye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, siyaset yaşamında ayrımcılığa neden olacak etnik kökenler üzerine söylemlerden uzak durduğunu, toplumun ortak noktası Atatürk sevgisi ile bütünleşmenin ülke ve millet adına yapılacak en önemli davranış olmasına dikkat çekti.

Gecede konuşan İyi Parti İl Başkanı Nedim Tuna´da, Atatürk sevgisinin birleştirici ortak nokta olarak göstererek Atatük ilke ve inkılaplarından vazgeçme lüksünün sözkonusu dahi edilemiyeceğini vurguladı.

Erdek Aleyna-Seçkin düğün salonundaki Cumhuriyet balosu, folklor ve dans gösterileri ile renklenirken, gece geç saatlere dek coşku içinde devam etti.

/resimler/2018-10/31/1403550986929.jpg

Hatice Kirazoğlu Başkanlığındaki Erdek ADD Cumhuriyetin 95. yılında düzenledikleri Balo ile başarılı bir organizasyona imza attılar.



Anahtar Kelimeler: Erdek Cumhuriyet balosu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli