Erdek´te Güreş zamanı

Erdek´te Güreş zamanı

Bandırma Güreş Ağası Orhan Narin: ?Bölgemizde güreş sporunun gelişmesi için elimizden geleni yapacağız?

Bandırma Güreş Ağası Orhan Narin, Bandırma ve Erdek başta olmak üzere bölgemizde güreşin gelişmesi için çaba harcadıklarını belirtti.

İşyeri Erdek´te bulunan Narin, Erdek´te güreş sporunun geliştirmek üzere antrenörlüğe geçtiğimiz yıllarda Avrupa Gençler Şampiyonası 63 kilo şampiyonu Ercan Yoldaş´ı getirdiklerini, bu sporun Erdek´te gelişmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´ün de büyük desteğini gördüklerini belirterek, ?Erdek´te yıllardır güreş kulübü yoktu. Şimdi bu kulübü kurduk. Kısa bir gelecekte bölgemizi, güreş sporunda iddialı duruma getireceğiz? dedi.

/resimler/2018-10/30/0034328202073.jpg

Bandırma´da son üç yıldır yeniden yağlı güreş karşılaşmalarının düzenlendiğine dikkati çeken Narin, şunları söyledi:

?Bu güreşlerin kalitesi her geçen yıl artıyor. Bunda en büyük pay sahibi başta büyük desteğini gördüğümüz Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza olmak üzere Kırkpınar başpehlivanlarından Bandırmalı Hasan Zeybek´tir. Bu güreşlerin de, Balıkesir Kurtdere güreşlerinin çizgisine ulaşması için çaba harcayacağız.?

Yeni kurulan Erdek Güreş Kulübü´nün antrenörlüğüne getirilen Sivas doğumlu  Ercan Yoldaş da, ?Erdekli genç kardeşlerimizi, güreş sporuyla buluşturup başarıya ulaştırmak için çaba harcayacağım. Çalışmalarımızı İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapacağız? diye konuştu.  Önder BALIKÇI

/resimler/2018-10/30/0035194754892.jpg



Anahtar Kelimeler: Erdek Güreş zamanı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli