ERDEK’TE BASKETBOL ŞÖLENİ

ERDEK’TE BASKETBOL ŞÖLENİ

Erdek'teki karşılaşmalara yoğun ilgi ve katılım gösteriliyor

Erdek Kaymakamlığının desteği ile; Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü iş birliği ile 2 ay önce organize edilen haftanın belirli günlerinde düzenli olarak basketbol maçları yapılıyordu. 

Her hafta yapılan bu maçlara Erdek’teki hemen hemen bütün kurumlardan katılım sağlanıyor ve Erdek Kaymakamı A. Atakan ATASOY’da bu maçlarda yer alıp sporunu yapıyordu. 

Kurumlar arası bağlılığın güçlendirilmesi, kamu çalışanlarının iş stresini hafifletmesi ve sağlıklı bir yaşam için olmazsa olmaz olan spor yapmanın hedeflendiği basketbol maçları giderek daha eğlenceli ve bilinçli bir hal almaya başladı. 

Maçlara her hafta yoğun katılım gösteren çalışanlar artık daha bilinçli ve profesyonel katılım sağlıyorlardı. 

Erdek Halkından da maçları izlemeye gelen çok sayıda taraftar grubuyla da Kamu kurumları ile Halk bütünleşmiş oluyordu.

Bu güzel etkinliği daha da yaymak isteyen Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü ve Gençlik Spor Müdürlüğü, Kaymakamlık Makamının da desteği ile ilçe dışında bulunan diğer Veteran Basketbol takımları ile maç programı yapmaya karar verdiler. 

Ve ilk maç 08.12.2023 tarihinde ilçemiz spor salonunda Erdek Veteran Basketbol takımı ve Bandırma Veteran Basketbol takımı arasında oynandı. Çok çekişmeli ve keyifli geçen bu karşılaşmayı Erdek Veteran Basketbol takımı 75-64’lük skorla kazandı. Bu karşılaşmanın rövanşını 15.12.2023 tarihinde Bandırma’da yapacak olan iki takım bundan sonrası içinde sık sık maç yapacak. 

Erdek Veteran Basketbol takımı sadece Bandırma takımıyla değil, zaman içinde başta Balıkesir ilçelerinin tamamı ve merkez olmak üzere, çevre illerde (Çanakkale-Bursa) bulunan Veteran Basketbol Takımları ile de basket maçları planlamanın hazırlığını yapıyor.



Anahtar Kelimeler: ERDEK’ BASKETBOL ŞÖLENİ
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı