Erdek'te çarşı merkezi karanlığa gömüldü.

Erdek

Erdek'te Havuzlu Meydan ile başlayan düzenleme çalışmaları topal ördek hızı ile sürüyor.

Erdek Motorlu taşıyıcılar kooperatifi ve Belediye Belediye Başkanı Burhan Karışık, altyapı çalışmalarının ardından üstyapıya yönelik düzenlemeyi bir an önce tamamlayarak 2023 sezonu için esnafın yüreğine su serpmişti.

Havuzlu Meydan'da damadının kuyumcu dükkanı önünden başlayan üstyapı çalışması pazar meydanının bir bölümünün  düzenlenmesi ile son buldu.

Yapılan çalışmasının devam etmesini bekleyen Erdekliler, seçim çalışmaları ve propaganda sürecine takılan çalışmalar Havuzlu meydan ve çevresinde gerçekleştirilen düzenlemede ışıklandırmanın unutulması çarşıyı karanlığa gömdü.

Pazar meydanı ve Botanic parkın haftalardır yapılmayan ışıklandırması, bölgeyi ıssız ve korkulan adres olmasına neden oldu.

Pazar meydanı ve Botaniç parkın çevresi işyerlerinin vitrin ışıklandırması olmasa mezarlıktan farkı yok!…

Erdek Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Belediye Başkanı Burhan Karışık, Havuzlu Meydan'da bulunan damadının işyeri “KISMET KUYUMCULUK” un önünden başlattığı üstyapı düzenleme projesi başladığı yerde kaldı.

Erdek'te sadece bu bölgede bulunan demir kazıklar araçların tretuvara yaklaşıp park etmelerini engelliyor. Oysa çevredeki diğer esnafların önleri gelişi güzel paklanmalardan muzdarip.

Erdek'te Başkan Burhan Karışık'ın bizzat takibi ile Kısmet Kuyumculuk 'un önünden başlayan yeni düzenleme çalışması, Ramazan bayramı, 23 Nisan kutlamaları ve seçim çalışmaları tatillerine takılınca diğer bölgelerin yapımı ertelendi, bölgenin ışıklandırması ötelendi.

Burası Pazar Meydanı Botanik parkın gece görüntüsü, geçmeye yürek ister…

Erdek'te yeni düzenleme sonrası ışıklandırması unutulan Havuzlu meydan ve çevresi geceleri dükkanların vitrin ışıklarına emanet

Havuzlu meydan ve çevresindeki işyerleri el yakan elektrik faturalarına rağmen, çevre ışıklandırmasına katkıda bulunmak adına geceleri vitrin ışıklarını kapatmıyorlar.



İlknur arat
13.05.2023 23:41:37
Erdek yaşamak istediğim yerlerden birisi geldik gördük en büyük sorun yolların darlığı ve akan trafikte park sorunu acil çözüm bulunmalı çok güzel bir yer ev almak için geldik ama park ve yoğun trafik bizi korkuttu

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı