Erdek`te Cinayet soruşturması derinleştirildi.

Erdek`te Cinayet soruşturması derinleştirildi.

Erdek`te, cinayetle ilişkisi olabilecek göz altılar yapıldı.

Erdek`te önceki gün Zeytin bahçeleri içinde bıçaklanarak öldürülen Azerbaycan uyruklu Saida Eyvazova (53) isimli kadının cinayet zanlı ve zanlılarının yakalanması için geniş çaplı araştırma sürüyor.

Erdek`te Turgut Özal Bulvarı, Kanal arkasında kalan Zeytin bahçesinde 18 bıçak darbesi ile vurularak öldürülmüş olarak bulunan Azerbaycan uyruklu Saida Eyvazova(53) ün Türkiyede oturma izni alabilmek amacı ile Erdek`te Mustafa Dalgın isimli kişi ile resmi nikahlı olduğu öğrenildi.

Emniyet güçlerinin olay yerine intikal ettiklerinde üzerinde bulunan cep telefonu`nun çalmakta olduğu Eyvazova`nın son görüşmelerinden yola çıkarak bazı isimlerin göz altına alınmasıyla soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.




leyla sultan
14.01.2014 22:56:00
bu cinayet aydınlanmadı mı? kimsesiz olduğu için mi katili bulunmadı Erdek te hiçbir olay hiç bir cinayet gizli kalma dı niçin bu cinayetin faili bulunamadı? hiç bir kadın böyle bir ölümü hak etmiyor beni aydınlatırsanız sevinirim.

leyla sultan
14.01.2014 22:58:29
bu cinayetin katili bulundu mu merak ediyorum veyada herhangi bir tutuklama varmi sahipsiz olduğu için unutuldu mu cevap verirseniz sevinirim

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı