Erdek`te, denetimli serbestlik protokolü yapıldı.

Erdek`te, denetimli serbestlik protokolü yapıldı.

Erdek`te, Kaymakam İsmail Kaygısız ile Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürü Bülent Demirel İşbirliği Protokolü” imzaladı.

Erdek`te, protokolü imzalandı.

            Kamu yararına ücretsiz çalışma cezası, yaptırımı ve yükümlülüklerinin Erdek  ilçesinde bulunun kamu kurum ve kuruluşlarında yerine getirilmesi amacı ile Denetimli Serbestlik Hizmetleri Yönetmeliği uyarınca tanzim edilmesi gereken “İşbirliği Protokolü” ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları adına Erdek Kaymakamlığı İsmail Kaygısız ile imzalandı.

           Denetimli serbestlik hizmetlerinin yerine getirilmesinde diğer kurum, kuruluş ve kişilerle işbirliğinin gerekliliği, yükümlülerin sorumluluk bilinci oluşturulmuş kişiler olarak topluma kazandırılmasında ve topluma verdikleri zararın kamu hizmetinde ücretsiz çalışarak geri ödenmesinin ve bu şekilde kamu düzenini sağlanmasının olumlu ve etkili bir uygulama olduğu değerlendirilmiştir.

            Erdek Kaymakamlığı adına Kaymakam İsmail KAYGISIZ ve Bandırma Denetimli Serbestlik Müdürlüğü adına Denetimli Serbestlik Müdürü Bülent DEMİREL’in katılımı ile “İşbirliği Protokolü” imzalandı.

 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı