ERDEK`TE GOL SAĞANAĞI

ERDEK`TE GOL SAĞANAĞI

ERDEKSPOR, KÜTAHYA ÖZEL İDARESPOR ÖNÜNDE AVERAJ DÜZELTTİ 7-1

Bal ligi temsilcimiz Erdekspor bugün saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Kütahya Özel İdare spor`u 7-1 yendi.

Erdek`teki karşılaşma hava ve izleyici noktasında futbol adına son derece güzel bir ortamda başlayan karşılaşmanın ilk 40. dakikası golsüz geçen karşılaşmada, Erdekspor 42. dakikada Oğuzhan, 44. dakikada Hurşit`in kafa golü ile karşılaşmanın ilk 45 dakikasını 2-0 önde tamamladı.

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: Adem Karakaya*** Mustafa Gül *** Emre Aslan ***

ERDEKSPOR : Gökhan ** Mehmet ** Kutsal ** hurşit ** Arda ** (Kerim**) Mert ** Oğuzhan ** Ahmet **(Tarık**) Cumali** Emin ** (Murat**) Fatih ***

KÜTAHYA ÖZEL İDARE SPOR.  Yasin ** Harun ** Ramazan ** Murat ** Erhan ** Ercan ** Fırat **(Furkan**) İsmail ** Koray**(Oğuzhan*) Murat*** Ünal**

Goller: Dk. 42- 47 - 75 - 89 Oguzhan, Dk. 44 Hurşit, Dk. 49 - 88 Fatih (Erdek) Dk. 62 Murat Çalı(Kütahya)

Erdekspor ligin son sırasındaki Kütahya Özel İdare karşısında ilk devreyi 2-0 önde kapatırken 2. devrede üstünlüğü tamamen ele geçirdi.

Erdek`in ikinci yarıda sağlı sollu atakları rakip kalede 7 kez ağlarla buluşurken, kaçan gollerde en az gol kadar güzeldi.

Erdekspor`un golcüsü Oğuzhan`ın 4 gol attığı karşılaşmada Fatih`te iki golle klasını gösterdi.

Erdekspor`un 2. golünün sahibi olan defans adamı Kutsal, ilk devrenin sonunda kazanılan korner atışında, kale içinde yükseldiği topu kafa ile ağlara gönderdi.

Rakip Kütahya ise tek golünü 62 dakikada Murat Çalı ile buldu. Rakip Kütahya`da sahada tek diri adam olarak gözlenen Murat Çalı ceza alanı içinde kaleci Gökhan`la karşı karşıya kaldığı atakta topa sert vurdu, Gökhan tutmak istediği top, avuç içine çartıp falso aldı ve Gökhan`ı aşarak ağlarla buluştu.

Erdekspor 7-1 lik skorla hem averajını düzeltti, hemde puan cetvelinde 2 basamak yukarı tırmanarak 3. oldu.

 



armagan genç
2.12.2013 11:40:49
son maçlarda gördüğüm en iyi erdek spor du,tüm takım ve oyuncular herkes ruhu ile can la başla oynadı giren oyuncu çıkanı aratmadı,tüm takımın birbirine destek olması saha için de oda ayrı bir olaydı..(ama bu maç erdek spor için ölçü olmamalı,profosyönel oyunculardan kurulu takım için bu takımlar çıtır leblebi dir diyorum.hakeza 15 lik maçtı..)bu şekilde giden erdek`in yenileceğini pek düşünmüyorum..

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli