Erdek'te güz günleri

Erdek

Prestij Tekne Balık Restoran 40 yıllık tecrübesiyle, Erdek'in vazgeçilmezi

Tatil ve turizm'in cazibe merkezi Erdek, sezonu kapatıp güz günlerini yaşarken ayrı bir güzellik yaşıyor. Özellikle güz güneşini fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştiren Erdek sevdalıları, akşamları'da balık sofralarında o eşsiz ızgara-balık keyfini yaşıyor.

40 yıllık tecrübe ile Erdek iskelesinde çift tekne ile "Prestij Tekne Balık" adı altında hizmet veren Fevzi Orman uzun ve yorucu pandemi süreci ardından aynı performasn ile başladığı güz sezonunda yine balık mübtelalarının adresi oldu.

40 yıllık mutfak kültürünü eşsiz manzarası ve vip servisi ile taçlandıran Prestij Tekne Balık Restaurant zengin mutfağı, işin ehli mutfak üstadları, ızgara ustaları ile  birkez daha kendi alanında tercihlerin önceliğini oluştuşyor.

Prestij Tekne Balık restaurant özellikle hafta sonu fasıl topluluğu ile Erdek dışındaki konuklarının vazgeçilmez adresi olmayı sürdürüyor.



Kaptan İlteriş çatalpınarlar
31.10.2021 10:26:42
Restoran şahane, yemekler enfes, servis güleryüzlü ve olabildiğince hızlı, temizlik ön planda...Sahibi Fevzi Bey ise her müşteri ile birebir ilgilenen çok nazik bir beyefendi. Gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.

Aytekin ERGÜN
31.10.2021 15:47:19
Çok güzel bir yerdeki ilçemizi tanıtan videosu olmuş Emeklerinize sağlık.

Aytekin ERGÜN
31.10.2021 15:47:19
Çok güzel bir yerdeki ilçemizi tanıtan videosu olmuş Emeklerinize sağlık.

Anahtar Kelimeler: Erdek' günleri
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı