Erdek'te kavşak kurbanı Topaloğlu'nun tedavisi sürüyor.

Erdek

Ekmeğini taştan çıkartan inşaat badanacısı Şener Topaloğlu Erdek LARÇ kavşakta üzerine çıkan araç yüzünden uzun süren bir tedavi programına alındı.

14 Ağustos Pazartesi günü Motosikleti ile işine giderken dikkatsiz ve kavşak geçiş üstünlüğünü ihlal eden Gülmüş hafriyata ait 10 E 6704 plaka sayılı otomobilin önünde kalarak sürüklenen İnşaat boyacısı Şener Topaloğlu özellikle sol başağından meydana gelen çoklu-parçalı kırık sayesinde yatağa hapis oldu. 

Erdek girişinde bulunan ve ışıklandırma olmadığı için bir çok kazaya adres olan LARÇ kavşak'ın son kurbanı İnşaat boyacısı Şener Topaloğlu ile tedaviye alındığı Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesindeki odasında görüştük.

Şener Topaloğlu, “Tüm geçim kaynağım iki elim ve boyacılık mesleğimdi.. Bu kaza beni bir bacaktan etti. doktorların söylediğine göre çoklu-parçalı kırık nedeni ile uzun bir süre çalışamayacağım. Çok müteessirim 10 E 6704 plaka sayılı otomobil sanki bana kasıtlı çarptı. çektiğim acılar ve iş kaybım büyük, kazayı yargıya taşıyarak yasal hakkımı kanun nezdinde arayacağım.” dedi.



Niyazi özcan
19.08.2023 14:18:30
Evet çok tehlikeli bir kavşak başta erdek belediyesi ve karayollarının çok büyük bir sorumsuzluğu var.vatandaşın davayı açarken onlarıda unutmasa iyi olur.birde kazada haklı olmak çekilen acı ve mağduriyetleri engellemiyor.öncelikle sürücülerin trafikte daha dikkatli olmalarında fayda var yol benim hakkım diye düşünmemek gerekiyor.

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı