Erdek’te, “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyonu”

Erdek’te, “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Koordinasyonu”

“Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Erdek Koordinasyonu” çalışmalarını sürdürüyor. Koordinasyonda görev alan Zeynep Kızıldağ ve İsa Cem Sezer, çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdiler:

“Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Erdek Koordinasyonu” çalışmalarını sürdürüyor.

Koordinasyonda görev alan Zeynep Kızıldağ ve İsa Cem Sezer, çalışmaları hakkında şu bilgiyi verdiler:

“Bu platform, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanları tarafından kuruldu. Kurulduğunda, sayın Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı adayı değildi. Bu platform, halen 81 ilde örgütlü bulunuyor. Amacımız, ülkemizin tek adam rejiminden kurtulması ve yeniden demokrasi yaşamına geçilmesini sağlamak içindir. Bunun için vatandaşlarımızla buluşuyoruz ve özellikle kararsızlara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımıza Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve sivil toplum kuruluşları da destek veriyor.”

Kızıldağ ve Sezer, yaptıkları çalışmalar sırasında, “Millet İttifakı” adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, birinci turda Cumhurbaşkanı seçileceği izlenimini edindiklerini sözlerine belirterek, “Seçimden sonra bu platform, ‘Çevre iklim ve hayvan hakları platfomu’ olarak sürecek” dediler.     ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı