Erdek'te konut yangını

Erdek

Erdek'te gece başlayan "Bababayır" yangını sabaha dek sürerken, bugün meydana gelen konut yangını bir aileyi evsiz bıraktı.

Erdek'te akşam gece yarısından sonra 110 ekiplerine gelen yangın ihbarı, havanın şiddetli rüzgar, yangın alanı bababayır'ın coğrafik yapısı nedeni ile güç koşullarda süre gelen söndürme çalışmaları zaman zaman yetersiz kaldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire Başkanlığı, Erdek grup amirliğince sabaha dek süren çalışma gün ağardığında kontrol altına alınabildi.

İtfaiye 'den yapılan açıklamada Bababayır yangınının gece karanlığında ortama vuran şavkının, çevrede oturanlar tarafından korkuya neden olsa da, mal ve can kaybı yaşanmadan söndürme ve soğutma çalışmalarının tamamlandığı açıklandı.

Erdek'te gün içinde meydana gelen 2. yangın Sahil Mahallesi Ocaklar yolu caddesi üzerinde bulunan 101 nolu konutta meydana geldi.

Ocaklar yolu caddesi 101 noda bulunan konutta çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen ortamın yanıcı özelliği dolayısı ile kısa zamanda alevlere yenik düştüğü görüldü.

Ocaklar yolu caddesi 101 numaralı konutun yanmasına neden olan gerekçe için emniyet güçleri gerekli soruşturmayı başlattı.



Anahtar Kelimeler: Erdek' konut yangını
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı