Erdek`te Motorsiklet cenneti oldu

Erdek`te Motorsiklet cenneti oldu

Yüzlerce Motorcu`ya Motoru ile Başkan Hüseyin Aysan mihmandarlık etti







Erdek'te gerçekleşen 3.Balıkesir 10 Riders Motosiklet Festivali ilgi gördü.

3.Balıkesir 10 Riders Kulübü Derneği tarafından, Erdek Belediyesi'nin ev sahipliğinde, 29 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşip, yüzlerce motosiklet tutkununun katıldığı festival için Cumhuriyet alanında düzenlenen törende, Sülidens grubunun gösterisinin ardından ilk konuşmayı 3.Balıkesir 10 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Çağatay Gündoğan yaptı.

Gündoğan, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Ardından düşüncelerini açıklayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçe turizmini geliştirmek, tanıtmak ve hak ettiği yere getirmek amacıyla üç yıldır yoğun bir çaba içinde bulunduklarını açıkladı.

Kaymakam İsmail Kaygısız da konuşmasında, bu festivalin düzenlenmesinden duydukları mutluluğu dile getirerek, Bizlere, bu heyecanı yaşatan 10 Riders Motosiklet Kulübü Derneği'ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Ardından, Kaymakam İsmail Kaygısız, dernek yönetim kurulu üyesi Timuçin Alptekin'e, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan da dernek başkanı Çağatay Gündoğan'a plâket verdi.

Cumhuriyet alanındaki törenin ardından yüzlerce motorsikletli  kent içinde attıkları turla Erdek'te yaşayanları selamladı







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli