Erdek'te, Oda seçimi 31 Mart’ta

Erdek

Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan adayı Tetikdur: “Tek derdim Erdek esnafına en iyi hizmeti vermek”

Erdek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 31 Mart 2022’de yapılacak genel kurulunda başkan adaylarının sayısı artıyor. Erdek’te 40 yılın üzerinde süredir esnaflık yapan Mustafa Tetikdur da başkan adaylığını açıkladı.

Erdek esnafının sorunlarının yıllardır çözüm beklediğine işaret eden Tetikdur, şunları söyledi:

“Göreve seçildiğim takdirde esnafın sorunları için elimden gelen çabayı harcayacağım. Bu koltuklar için bazı arkadaşlarımız, para için talip oluyorlar. Benim öyle bir derdim yok. Ben, göreve hizmet için gelmek istiyorum. Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra maaşımla her yıl iki çocuğumuzu okutacağım. Her partiye eşit uzaklıkta olacağım. Ama esnafın sorunlarının çözümü için de her partiden yardım da isteyeceğim. Esnaf odamızı izbe durumundan kahvehane görünümünden kurtararak, tertemiz bir duruma getireceğim.”

Halen Fatih Mahmut Canbaz’ın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmasına rağmen esnaf adına ciddi hiçbir çalışma yapılmaması, yapılan hiçbir çalışmadan haberi olmaması üzerine başkanlığa adaylığını koymaya karar verdiğini belirten Canbaz, Odanın genel kurulunun seçim takviminin son günü olan 31 Mart’a bırakılmasına da anlam veremediğini açıkladı.

Tetikdur, yönetim kurulunu Erdek’in sevilip sayılan esnaflarından oluşturacağını sözlerine ekledi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek' seçimi
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı