Erdek`te Orman Haftası Kutlandı

Erdek`te Orman Haftası Kutlandı

Kaymakam İsmail KAYGISIZ, Halitpaşa İlkokulu 2/E sınıfının hazırladığı Orman Haftası” etkinliğinde öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Orman haftası etkinlikleri dolayısıyla Halitpaşa İlkokulunda  düzenlenen etkinliğe; Erdek Kaymakamı İsmail KAYGISIZ, Milli Eğitim Müdürü Ömer CEYLAN, Şube Müdürleri Cihat ALAT, Adnan ARUÇAR, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar da  katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı  2/E sınıfından  bir öğrenci yaptı. Şiirlerin okunmasından sonra skeç  gösterileri yapıldı. Öğrencilerin  oluşturduğu koro tarafından şarkılar söylendi.

Okula hizmetlerinden dolayı  Fehmi DEMİRHAN ‘a Kaymakam İsmail KAYGISIZ ve Milli Eğitim Müdürü Ömer CEYLAN tarafından  hizmet belgesi  ve plaket  verildikten sonra  öğrencilerle birlikte ağaç dikimine geçildi.  Ağaç dikimine İstiklal İlkokulu öğrencileri ve Atatürk İlkokulu Minik Tema  Grubu  katıldı. Okul bahçesine yeni yapılan okul kantininin Kaymakam İsmail KAYGISIZ tarafından  açılışının yapılmasından sonra  program sona erdi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı