Erdek`te sıcak saatler

Erdek`te sıcak saatler

Erdek`te, yol verme kavgasında kan aktı.

Erdek`te bugün saat 17.00 sularında meydana gelen olayda, Beraberinde kız arkadaşı olan Ercan Palas isimli genç, yoğun trafikte yol alamayan 16 JVH 66 plaka sayılı Beyaz Siena marka otomobilin yanından geçmek istemesi ile başlayan tartışma, bıçaklı saldırıya dönüştü.

Kemal Balıkesir caddesi ile Hükümet caddesi kavşağında meydana gelen olayda, sözlü hakaretlerin önce araç, sonrada fiziki temasa dönüştüğü olayda Ercan Palas isimli genç bıçaklanarak yaralandı.

Kavşakta otomobili, motorun üzerine sürerek döşmesi sağlanırken, ardından otomobilden inerek fiziki temasa dönüşen kavga çevre esnafı tarafından göçlükle önlensede Ercan palas`ın bıçak yarası alması önlenemedi.

Olaydan sonra kaçan 16 JVH 66 plaka sayılı otomobil Bandırma Bölge trafik ekipleri tarafından yol çevirmesinde ele geçirilerek Erdek Emniyet müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



uğur
23.08.2013 09:37:44
zaten bu seviyesiz bursalılar erdeği mahfettiler.her taraf 16 plaka

seda k.
24.08.2013 10:16:13
şu haberin altına bu yorumu yazmak da seviyesizliktir unutma...bir kişi için bütün bursalıları karalama.ayrıca bu ülkenin vatandaşı olarak istediğimiz yere gideriz çünkü heryer bizim...bunu erdeklilere soracak değiliz seviyeli arkadaşım !

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false