Erdek'te uçan Karınca istilası

Erdek

Erdek'te, çevre temizliği ve çamurlu Su'dan sonra şimdide Uçan karınca istilası

2 sezonluk olumsuzluktan sonra net bir sezon geçirmeyi umut eden işletmeler önlenemez enflasyon canavarı dolayısı ile bu sezonda umduğunu bulamadı.

Sıra dışı bir tatil için Erdek'e gelen tatilciler önlenemeyen enflasyon canavarına kurban gitmeyle sınırlı kalmıyor. Çevresel olumsuzluk, çeşmelerden akan çamurlu su, 50 yıldır yapılamayan çevre yolu, sokak hayvanları ve sanki gökten yağdığı sanılan uçan karınca istilası Erdekliler ve tatilcileri canından bezdirdi.

Erdek'te yaşanan uçan karınca istilasının yaşattığı olumsuzluk dikkatle izleniyor, bir çok vatandaş sosyal medya aracılığı ile konuyu ilgililerine iletmesine rağmen olumsuzluğa yönelik mücadele anlamında şu ana dek her hangi bir çalışmaya tanık olunmadı.



Attila Kaya
30.08.2023 08:13:05
Bu haber de eksiklik var. Karıncalarda dişi olanlar üreme döneminde kanatlanırlar. Doğanın muhteşem bir döngüsüdür. Sinekler gibi kanatlı canlı degildir. Erdek ilçemizde ilk kez bu konuda bir haber çıkması kapidağ'daki doğa katliamının önemini bir kez daha dikkate alınması gerektiğini hatırlatması açısından önemlidir

Başar Ergün
30.08.2023 08:37:12
Dün evin arka bahçesinde yoğun bir uçan karınca istilası vardı anlam veremedimdi.

FATMA ONUR
31.08.2023 03:28:00
Istanbulda evim kanatli karınca istilasindaydi. Neden ve nasıl eve girdikleri, ve bir anda sayıca artmalari şaşırttı. Internetten baktım. Toz Karbonat ve toz tarçın. Karbonat olduruyor. Tarçıni ise kapı pencere esiklerine çizgi gibi döktüm. Karıncaları bir daha görmedim.. karincasavarlar yetersiz kaldı.Tehlikeli kimyasal kullanmak yerine, mutfakta kullandigim karbonat ve tarçınla sorun çözüldüğü için mutluyum.

Anahtar Kelimeler: Erdek' Karınca istilası
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı