Erdek´teki olayda 1 kişi yaralandı

Erdek´teki olayda 1 kişi yaralandı

Kanlı tahsilatın faili olarak 2 kişi göz altında

Erdek´te önceki gece meydana gelen olayda 1 kişi ciddi şekilde yaralandı, 2 kişi polis tarafından göz altına alındı.

/resimler/2019-2/4/0017051429727.jpg

Olay alacak, verecek meselesinden çıktı.

Satışı yapılan bir araç´ın alacak vadesine ilişkin tartışma kanlı bitti. İddiaya göre Aracını Erdek´te Seçkin Kalburcu´ya satan S.Y. hafta sonu beraberinde S.G ile birlikte 16 DB 627 plaka sayılı otomobil ile geldikleri Erdek´te çay bahçelerinin deniz yönünde buluştukları Seçkin Kalburcu ile tartıştılar.

Buluşma yerine 10 JB 986 plaka sayılı Motoru ile gelen Kalburcu, tartışmanın ardından olay yerinden ayrılmadan saldırıya uğradı.

Tartışmanın tansiyonu ile liman içinde park edilmiş olan 16 DB 627 plaka sayılı otomobillerine binen S.Y ve S.G, gaza basıp direksiyonu Seçkin Karburcu´nun üzerine sürerek genç adamı çiğnemek istediler.

Ani gelişen olay sonucu üzerinde olduğu motoru ile birlikte otomobilin altında kalarak ezilen Seçkin Kalburcu(42) olay yerine çağırılan Ambulans ile Bandırma Devlet hastanesine sevk edilirken, olaya neden olan 16 DB 627 plakalı araç önce kaçmak istediği sahil bandı restorant teknelerin önünde bulunan hidrolik barıyer nedeni ile geri manevra yaparak eski askerlik şubesi önünden Gazi Süleyman Paşa sokak´tan lisenin önüne çıkarak kaçmak isterken bu sokağın başında da sokağı kapatan barıyerlere takılınca, polis tarafından kıs kıvrak yakalandılar.

Erdek polisi S.Y ve S.G yi göz altına alırken, olayda kullanılan 16 DB 627 plaka sayılı otomobili de çekici vasıtası ile adli parka aldı.

Olayda yaralanan Seçkin Kalburcu´nun durumunun ciddi olduğu öğrenildi.


  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false