Erdek`ten Dünya Star`ı Alexandre Stan geçti.

Erdek`ten Dünya Star`ı Alexandre Stan geçti.

Kuzey yarım kürenin en büyük Neo Klasik Anfi Disco`su Erdek Kaya The Rock Disco ünlüler kervanına Alexandre Stan`ıda kattı.







Dünyaca ünlü Romanya- Köstence doğumlu genç ve güzel Rock Sanatçı'nın Türkiye takvimindeki son durağı Erdek Kaya The Rock Disco oldu.

Sanat dünyasındaki popülaritesini  2009 yılında yakalayan Rock sanatçı Maan Müzik ve Ultra Recordt firmaları ile yaptığı anlaşma sonrası çıkarttığı parçaları Dünya gençliği tarafından izlenmeye başladı.

2009 da Lollipop (Param Pam Pam) 2010 da Mr.Saxobeat ve 2011 de seslendirdiği Get Back (Asap) 10 Haziran 1989 da Köstence, de dünyaya gelen Romen şarkıcı. Köstence şehrindeki Andrei Saguna Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi 3. sınıf öğrencisi.

Mamaia Festival`inde söylediği çeşitli şarkılarla beğeni toplayan Rock sanatçı 2009 yılında çıkardığı "Lollipop" isimli şarkısıyla tanınmaya başlamış ve 2010 yılında çıkardığı "Mr. Saxobeat" adlı şarkısıyla  14 hafta boyunca Romen radyolarının şarkı listesinde üst sıralarda yer aldı.

2011`de Get Back adlı single`ı çıkartan Alexandra Stan Geçtiğimiz yıl İstanbul'da ilk kez Türk hayranları ile buluştu.

Alexandra Stan, ikinci kez geleceği  İstanbul'da Taksim Club IQ'de  sahne alırken Türkiye takviminin son durağı Erdek Kaya Rock Disco oldu.

Türkiye de olduğu kadar dünyada da tanınan Alexandra Stan'ın Erdek'li hayranlarıyla buluşturan Kuzey yarım kürenin en büyük Neo Klasik Rock Disco'su, Kaya The Rock Disco 13 Temmuz gecesi  sıra dışı bir gece yaşadı.

Kaya The Rock Disco'da büyük bir coşku ile Alexandra Stan sahneye bekleyen hayranlarından önce Bandırma Manşet adına sizler için buluştuğumuz soyunma odasında asistanımız Yasemin Tan, Stan ile sizler için konuştu.

Seksi Rock şarkıcı Alexandra Stan korumaları eşliğinde sahneye geldiğinde çılgın alkış yağmuru altında ıslandı.

Dünya'dan bakıldığında Türkiye'nin küçük bir ilçesi olarak literatüre geçen Erdek'in aslında Dünya'nın önemli Rock Disco'larından birisine sahip olmasını Uluslararası Turizm anlamında önemli bir ayrıntı olarak gören Alexandra Stan ortam ve atmosfer karşısında hayranlığını gizleyemediğini söyledi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı