Ergili'de bunalım intiharı

Ergili

Oto lastikçisi genç kendisine ait av tüfeği ile başına ateş ederek yaşamına son verdi

Bandırma'nın kırsal mahallesi Ergili'de meydana gelen intihar olayında 31 yaşındaki Emrah Karaarslan isimli genç kendisine ait av tüfeği ile başına ateş ederek hayatına son verdi.

 

Aslen Ergili nüfusuna kayıtlı olup Bandırma'da oto lastikçisi olarak çalışmakta olan bir çocuk babası Emrah Karaarslan (31) bir süredir eşi ve çocuğundan ayrı yaşadığı için hafta sonları köyündeki evinin bahçesine kurduğu konteynr da yaşıyordu.

 

Emrah Karaarslan 10 Nisan 2020 Cuma günü akşamı bir arkadaşına kendisini Ergili'ye bırakmasını rica etti.

2 günlük hafta sonu ikamet için kendisine en uygun konaklama yeri olarak çok sevdiği köyü Ergili'de kalmayı uygun gördü.

Genç adam 2 gün konaklamak için hazırlıklarını yaptığı Konteynr'da bir süre arkadaşı ile sohbet ettikten sonra, arkadaşı kendisine veda edip ayrılması ardından kendisi ile baş başa kalmanın bunalımı içinde silahına koyduğu 2 fişek ile namluyu başına doğrulttu ve ilk tetiğe bastığında, ateş başını sıyırdı.  2 kez tetiğe bastı ve 31 yıllık hayat dolu yaşamını konteynr'ın içinde yankılanan silah sesi ile son verdi.

Dışarıdaki otomobilinde Bandırma'ya dönmek için hazırlık yapan arkadaşı silah sesini duyması üzerine döndüğü Konteynr'da Emrah Karaarslan'ın kanlar içinde yerde yatarken görünce kriz geçirdi.

Ergili'de akşam saat 21.30 sularında meydana gelen intihar olayısı köy sakinlerine duyuran ve olayın Jandarma'ya intikal ettirilmesi ardından başlayan soruşturma, Bandırma Cumhuriyet savcılığı tarafından başlatılan soruşturma doğrultusunda başına 2 el ateş ederek yaşamına son veren Emrah Karaarslan'ın cenazesi kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna gönderildi.



Anahtar Kelimeler: Ergili' bunalım intiharı
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli