Ergöz'den Hancıoğlu'na kutlama

Ergöz

Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, "Hancıoğlu, bireysel çabası ile sosyal dayanışma örneğidir"

Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu'nu ziyaret eden Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ersöz, Hancıoğlu'nun bireysel anlamdaki sosyal çalışmaları ile idol oluşturduğunu söyledi.

Ergöz, "Hancıoğlu göreve geldiği 2014 ten itibaren sosyal ve çevre öngörüleri ile birçok kimse için idol olmuş, ortaya koyduğu başarılı çalışmaları ile örnek alınan toplum gönüllüsü olmuştur. İnsanlar butür çalışmalarını etkin çoğunluklarda paylaşarak kendilerini sosyal dayanışmanın bir parçası olarak görme isteği, haklı olarak sayın Hancıoğlu'nun haklılığını göstermektedir. Bir çok kimse gibi şahsen benimde yakından takip ettiğim Hancıoğlu'nun pozatif enerjisi yardıma ihtiyacı olan muhtaç insanlar için umut ışığı, yardımda bulunmak isteyenler için ise güvenilir bir dağ olduğudur." diyerek özellikle Koronavirüs (Covıd-19) Pamdemi süreci ve takip eden mübarek ramazan ayı hürmetine verdiği sosyal paylaşım ve dayanışma çabasını yürekten kutladığını vurgulayıp, bu etkin çalışma azmini her zaman desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu ise Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkış açısı aynı olan insanların ortak temennisi kendisinin çalışma azmini arttırdığını vurgulayarak karşı görüş ve düşüncede olup çalışmalarına ket vurmak isteyenlerede sitemde bulundu.

Hancıoğlu;" Birileri için rahatsızlık verdiğim doğrudur. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı gurur duyarım."

Sevgili dostlarım biliyor ki Koronavirüs (COVID-19) pandemi sürecinin ilk günlerinde başlattığımız yardımlar basında çok yer alması nedeniyle birileri çok rahatsız oldu. Hakkımda şikâyette bulunuldu bunun üzerine yardım çalışmamız durduruldu. Bugün de 23 Nisan günü belediye ve kaymakamlığın mahallelerde dolaştırdığı bayram raçları Muhtarlık önünden geçerken yanlarına inerek bayrak, balon alıp resim çektiren çocuklarımızın olduğu fotoğraflar Cimer’e yollanarak şikayet edilmişim. Benim hakkımda yapılan 2. şikâyet daha yapılanları söylemek bile istemiyorum. Demek ki birileri benden ve çalışmamdan çok rahatsız oluyor ve ben onları daima rahatsız etmeye devam edeceğim bildiğim. Doğrudan vazgeçmeyeceğim. Kimseye boyun eğmeyeceğim. İşime daha büyük şevkle sarılarak yardımlara daha fazla koşacağım. Şikâyetlerden sonra bizlere gelen yardım sayısı geçen yıllara göre arttı. Ve ben hiçbir mahalleyi ayırt etmeden yardımlarıma devam ediyorum. Amaçları bizleri çalıştırmamak ve engellemek isteyenlere karşı dimdik ayaktayız. Devletin kurumlarını gereksiz yere meşgul edip kendi egonuzu sadece tatmin edersiniz. Biz yaptıklarımızla gündemde olmayı sürdüreceğiz siz kormaya devam edin." dedi.



Anahtar Kelimeler: Ergöz' Hancıoğlu' kutlama
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli