Ergün Ozar, defnedildi.

Ergün Ozar, defnedildi.

Bandırma´nın tanınmış iş ve siyasi simalarındandı.

Bandırma´nın iş ve siyaset dünyasında önemli yere sahip simalarından Ergün Ozar vefat etti.

Ozar 7 Mart Çarşamba günü tedavi gördüğü İstanbul´da vefat etmesi ardından cenazesi akşam Bandırma´ya getirildi, bugün de kendisi için yapılan törenlerle sevenlerini bir kezdaha gözyaşına boğdu.

Ozar´ın cenazesi önce Hükümet Konağı ardındaki evinin önüne getirldi. Burada komşularına veda eden Ozar ardından Kaşif Acar caddesinde Hal karşısında bulunan işyeri "Arçelik Bayii"ne getirildi.

İşyeri önünde okunan dua ve helallik alınması ardından Haydarçavuş Camii´ne getirilen Ergun Ozar´ın cenazesi burada ikindi namazına müteakıben kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahatgahına defnedildi.

Ozar´ın cenaze töreninde başka Belediye Başkanı Dursun Mirza, Önceki Başkanlardan Sedat Pekel, Durgut Ergin, M.Cemal Öztaylan´ın yanı sıra siyaset -ticaret ve bürpkrası dünyasının önde gelen isimleri hazır bulundu.

Ozar´ın cenazesinde taziyeleri eşi Tülay Ozar, evlatları Eser ve Poyraz Ozar, yeğeni Mehmet Ali Ozar ve Ozar ailesinin yakın akraba topluluğu kabul etti.

/resimler/2018-3/8/1958548979583.jpg

 

Bandırma´nın önde gelen isimlerinden iş adamı Ergün Ozar, ticaret, siyaset ve sosyal  hayatı yakından takip eden nadir isimlerden birisi idi.

Bandırma Belediye Meclis Üyeliği, Ticaret Odası meclis Üyeliği bu ünvanlarda komisyon ve Başkan vekillikleri, Bandırma´ya büyük değerler kazandıran Kültür eğitim Vakfı kurucu mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelikleri, Roraty kulübü başkanlığı ve yöneticiliği, Çelikspor yöneticiliği ve tüm bunların yanı sıra sayısız sosyal cemiyet üyeliklerinde bulunmuştu.

Bandırma Manşet ailesi olarak merhuma Allah´tan rahmet kederli ailesi eş-dost ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Anahtar Kelimeler: Ergün Ozar defnedildi
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli