Erkul: ağabeylerinden izin alamadı

Erkul: ağabeylerinden izin alamadı

MHP Başkanı Erkul, panele katılmayan Recep Şekerci'ye tepki gösterdi.

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Bandırma Ticaret Odası ve Borsasının ortaklaşa düzenlediği “Belediye başkan adayları iş dünyasıyla buluşuyor” konulu panele katılmayan AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci’ye tepki gösterdi.

Recep Şekerci’nin panele ağabeylerinden izin alamadığı için katılmadığını öne süren Erkul, bir panele katılmak için ağabeylerinden izin almak zorunda kalan Şekerci’nin seçilmesi halinde de ilçeye uygulamaya koyacağı çalışmalarla ilgili de ağabeylerinden izin almak zorunda kalacağını söyledi.  Erkul, ağabeylerinden bir panele katılmak için bile izin almak zorunda kalan Şekerci’nin Bandırma’ya verebileceği hiçbir şeyin olamayacağının altını çizdi.

Bandırma Ticaret Odası ve Borsasının ortaklaşa düzenlediği “Belediye başkan adayları iş dünyasıyla buluşuyor” konulu panelde belediye başkan adaylarının ilçeye uygulayacakları projeleri anlattığını dile getiren Erkul, ancak son günlerde yolsuzluk iddialarıyla ilgili ses kayıtlarının kamuoyunun gündemine düşmesinden sonra AKP’li adayların bu tür etkinliklere katılmayarak adeta halktan kaçtıklarını,kaçırıldıklarını söyledi.

Hatırlanacağı üzere panele DSP Belediye Başkan Adayı Kemal Binici, SP Belediye Başkan Adayı Mustafa Köse,MHP Belediye Başkan Adayı Dr.Hadi Selimoğlu, CHP Belediye Başkan Adayı Dursun Mirza, İşçi Partisi Belediye Başkan Adayı Nuri Karakaş katılmıştı. 



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı