Erkul: bu ülkeyi böldürmeyiz

Erkul: bu ülkeyi böldürmeyiz

MHP kutlu bir yolun adresi, Türk Dünyasının umududur

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, yaptığı yazılı basın açıklamasında, ülkenin etnik ve mezhep vb sosyal yapılar üzerinde ayrıştırılmasına asla müsaade etmeyeceklerini söyledi. Türkiye’nin etnik ameliyata alınan, bir ülke olmasına asla müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Erkul “Bu kararı veren, uygulayan, kim olursa olsun, her emperyalist işbirlikçi hesap sahibini, anasından doğduğuna, pişman etmezsek namerdiz. Bu ülke sokakta bulunmadı, haçlı Siyonist emperyalistlerin, yolgeçen hanı değildir” dedi.

-MHP kutlu bir yolun adresidir

MHP’nin başbuğ ve ülkücü şehitler tarafından kendilerine bırakılan kutlu ve mübarek bir adres olduğuna dikkat çeken Erkul “Allah`ın izni ve Türk milletinin desteği ile tezgâhı bozacak et ve tırnak mermer sütunu gibi Allah`ı bir bildiğimiz gibi bir olacağız. Birliği korumak için her engeli aşacağız.İnandık,iman ettik, yola koyulduk, bu imandan daha büyük silahı henüz insanlık icat edememiştir.. MHP ülkenin karşılaştığı tehlike ve tehditleri yok etme, söylem ve eylemini ortaya koyan iradenin adıdır” şeklinde konuştu.

-MHP Türk Dünyasının umududur

Ülkücülere birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Erkul devamında şunları söyledi “Şahıslar veya faniler üzerinden bu hareketin kurumsal yapısını tartışmak, sıradanlaştırmak, eleştirinin dozunu, yerini, zamanını, ölçülerini şaşırmak, MHP`yi anlayamamaktır. Burası ucuz koltuk kavgalarının, ikbal ve sadece iktidar hesaplarının arenası değildir. Bu kutlu ve mübarek yapı, muktedir, dualı bir ocaktır. Milyonlarca mazlum insanın, Türk dünyasının umududur. Elbette hedef Ülkümüz için tek başına iktidardır. Ama çizgileri kaybederek, duruşu bozarak, dönüşerek, sıradanlaşarak, başkalaşarak, turuncu sam yeline kapılarak, iktidara gelmeyi, Allah Ülkücülere nasip etmesin. Haram helal ölçüsü olmayan, şehitlerin ruh ve manasına aykırı, koltuk ve makamları Allah hiç bir Ülkücü MHP mensubuna nasip etmesin”.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli