Erkul: çifte standart

Erkul: çifte standart

Erkul, yolsuzlukla suçlanan Başbakan ve bakanlar hakkında işlem yapılmamasına karşın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında fezleke hazırlanmasına tepki gösterdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, yolsuzlukla suçlanan Başbakan ve bakanlar hakkında işlem yapılmamasına karşın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında fezleke hazırlanmasına tepki gösterdi.

Yolsuzluk yaptıklarına ilişkin ses kayıtları ve kamera görüntüleri ortada uçuşurken bakanlar ve bakan çocukları hakkında işlem yapılamadığını öne süren Erkul, “Yaşanan bir sürü usulsüzlüğe işlem yapılmazken Genel Başkanımız Devlet Bahçeli hakkında bir slogana verdiği cevaba ilişkin fezleke hazırlanması çifte standart tır.” dedi.

Erkul “Bilinmelidir ki, ülkücü hareket ve onun siyasi temsilcisi Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir baskıdan yılmayacak, devletin ve milletin fethedilemeyen son kalesi olarak mücadelesine devam edecektir. Partimiz değerli mensupları devlet ve millet için üzerine düşen her vazifeye kendi istikbalini düşünmeden, gerekirse gözleri kapalı koşacaktır. Ayrıca tüm bu olanları takip ettiğimizde, Başbakanın MHP’ye yapılan kasetli şantajların failini bildiği anlaşılmaktadır. Bu failler hakkında henüz hiç bir işlem yapılmamış olması da düşündürücüdür. Takdiri yüce Türk milletine bırakıyoruz. Yasama, yürütme ve yargı güçlerini kullanarak kendi hırsızlarını adaletten saklayan AKP, MHP’nin genel başkanını ve mensuplarını yıldırmak için saldırmasını şiddetle kınıyor. Sandıkta yüce Türk milletinin şamarı vuracağına inanıyoruz.”şeklinde konuştu.

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı