Erkul: ittifak yok

Erkul: ittifak yok

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, 30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinin her hangi bir siyasi partiyle ittifak yapmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde partilerinin her hangi bir siyasi partiyle ittifak yapmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Erkul “Seçim gezileri kapsamında ilçeye bağlı köylere yaptığımız ziyaretlerde bazı siyasi parti temsilcilerinin “MHP ile ittifak yaptık” şeklindeki söylemlerini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Partimizin her hangi bir siyasi partiyle Bandırma’da ittifak yapması söz konusu değildir. Biz seçimlere kendi adayımızla gireceğiz. Partimizin adayı Uzm. Dr. Hadi Selimoğlu’dur. Biz adayımızı hiçbir siyasi partiyle ittifak yapmaksızın gösterdik. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz geniş katılımlı bir toplantıyla sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine tanıttık ve onlardan oy istedik. Vatandaşlarımız bu tür söylemlere inanmasınlar”dedi.

Yerel seçimlerde oy sıçraması yapacaklarının altını çizen Erkul, “30 Mart yerel seçimlerde elde edeceğimiz başarıyla 2015’de yapılacak olan genel seçimlere ortak olduğumuzu göstereceğiz”şeklinde konuştu.  



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false