Erkul:yerel seçimleri çok önemli

Erkul:yerel seçimleri çok önemli

MHP ilçe başkanı Erkul;``44 yıllık birikim ve tecrübesiyle yetişmiş ve dürüst kadrolarıyla, üretken belediyecilik vizyonuyla, proje ve reform hazırlıklarıyla hizmete talibiz.``

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, partilerinin 44 yıllık birikim ve tecrübesiyle, yetişmiş ve dürüst kadrolarıyla, üretken belediyecilik vizyonuyla, proje ve reform hazırlıklarıyla Türk milletine hizmet yarışında ipi göğüslemeye çok yakın olduğunu söyledi.

Erkul “30 Mart 2014 günü gerçekleşecek yerel seçimler Türkiye’nin varlığını, milli birliğini, gelecekteki devlet ve toplum yapısını doğrudan etkileyecek ve tayin edecek özelliktedir. Türk milleti, milli değerler ve birlikte yaşama ülküsü etrafında kenetlenecek, Türkiye’nin bölünmeyeceğini dosta ve düşmana bir kere daha gösterecektir”dedi.

Erkul devamında şunları söyledi “Bu seçimlerde milletimiz ya AKP ve işbirlikçi çıkar çevrelerinin koalisyonunu, ya da Türkiye sevdalılarını tercih edecektir. Ya Türkiye’den intikam almaya niyetli iç ve dış mihrakları, ya da ülkemizi bölgesel ve küresel çapta lider yapmaya yemin etmiş Türk milliyetçilerini seçecektir. Bir yanda, milletimizi ve varlıklarımızı sömürmeye hazırlanan küresel odaklar, diğer yanda hakkaniyet ve adaleti savunan vatan evlatları durmaktadır. Bir yanda, siyasi ikbal ve menfaat için siyasete soyunanlar, diğer yanda millete hizmet ve milli değerlere sadakat için Türkiye’ye talip olan Milliyetçi Hareket bulunmaktadır. İhanet mi, sadakat mi; kardeşlik mi, kanlı kavga mı; paylaşım mı, vurgun mu; tok karın, dik baş ve mutlu yarın mı; yoksa bir torba kömür, bir paket makarna mı; İşte 30 Mart 2014 günü bunların oylaması ve sağlaması yapılacaktır”



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı