Erkurt Turizm`de de tam not aldı

Erkurt Turizm`de de tam not aldı

Eski Bandırmaspor, Balıkesirspor ve Beşiktaş`ın aslarından (Sarı)Turgut Ocaklar`da açtığı otel ile bölge turizmine öncü oldu.





Bandırma`nın yetiştirdiği nadide futbol adamlarından birisi olan Sarı Turgut, Turgut Erkurt futbol yaşamından sonra Meşrubat mübessiliğini de başarıyla sürdürmesi ardından geçtiğimiz yıl Ocaklar`da hizmete açtığı Turistik otel ile de kendisini kabul ettirdi.

Aloria Garden Otel adı altında tamamen kendi düş projesini yaşama geçirdiği Ocaklar`da adını kısa zamanda sektörün önde gelen ismi oldu.

Üç ayrı bloktan oluşan modern apart sistemi tatil merkezi fiziki yapı kadar sosyal üniteleri ilede tatilcilerin beğenisini yopluyor.

Aloria Garden otel deniz ve havuz manzaralı restorant`ı, Beach Bar, Çocuk oyun bahçesi, Büyükler için dinlenme bantları ve havuzu ile kısa zamanda  tatilcilerin vazgeçilmesi olurken, işletme henüs yeni olmasına karşın doluluk oranı %100 seyrediyor.

Bandırma ve çevredeki dotlar ile spor, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin de uğrak yeri olan Aloria Garden otel, Açık büfe kahvaltı keyfi ve Akşam yemekleri ile de tatilcilerden tam not aldı.

Aloria Garden otel; 0 266 847 57 17 - 18 Ocaklar/Erdek









Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı