Ernak oyundan memnun

Ernak oyundan memnun

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Selçuk Ernak: Oyuncularımla gurur duyuyorum”




Bandırma Kırmızı takımı Baş Antrenörü Selçuk Ernak, Bandırma'da oynayıp, 77-71 kaybettikleri maçın ardından yaptığı basın toplantısında, Oyuncularımla gurur duyuyorum” dedi.

Takımlarının, ligin ilk 16 maçını üst üste kaybetmelerinin ardından bile moral ve iş ahlâklarını korumalarının her çeşit takdirin üzerinde olduğuna dikkati çeken Ernak, şu değerlendirmede bulundu:

Efes gibi çok güçlü bir takıma karşı mücadele etmemize karşın maçın son 1,5 dakikasına başa baş girdik. Maçın sonlarında çok bireysel hata yapınca kaybettik. Böylesine güçlü takımlara karşı son anlarda hata yapmamak zorundasınız. Çünkü, bu güçlü takımlar, size hatalarınızı ödetirler. Eğer bu hataları ödemezseniz, o da sizin şansınız olur. Bugün şans bizim yanımızda değildi. Ancak oyuncularımın onurlu mücadelesinden gurur duydum. Kendilerini yürekten kutluyorum.”

Banvit'in bir basketbol fabrikası” olduğuna da işaret eden Ernak, hâlen 4 as oyuncularının takımdan uzak olmasına karşın diğer oyuncularının da bu boşluğu doldurmak için ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı