Eroğlu, “Bodrum maçı bizim için değerli ve önemli."

Eroğlu, “Bodrum maçı bizim için değerli ve önemli.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu : “Hedeflediğimiz şekilde sezon sonunda Süper Ligde olmak istiyoruz.”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu : “Hedeflediğimiz şekilde sezon sonunda Süper Ligde olmak istiyoruz.”

Trendyol 1.Lig takımlarından Bandırmaspor, Kulübün Örnek Sanayi Sitesindeki Cinçukuru Tesislerinde çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu,  Üç haftada 7 puan elde ettiklerini, önemli bir istikrar yakaladıklarını, iyi savunma yaptıklarını, hücumu biraz daha geliştirdiklerini bildirirken yedi puanın kendilerine avantaj sağladığını, yukarıya tırmanmaya başladıklarını, söyledi. Bordo-Beyazlı kulübün teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, gazetecilere cumartesi günü oynayacakları Bodrum F.K. maçı ile ilgili olarak da şunları aktardı: “Bodrum maçı bizim için değerli ve önemli. Onlarda birlikte oynayan bir takım değerli bir teknik adamları var İsmet hoca. Rakibin gücünü biliyoruz. Bizde kendi gücümüzün en üst seviyeye çıkması için çalışmalarda, antrenmanda teorik eğitimlerde yapıyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız maçtan alacağımız üç puan, bize çok değer katacaktır ki, haftalar ilerledikçe, zaten oyun anlamında gelişen, oyuncu anlamında gelişen ve bunları skora yansıtan bir takım hüviyetine bürünmeye başladık. Önemli olan bunu istikrarlı bir şekilde devam ettirmek.

Eroğlu Remi Mulumba’nın sakatlığının devam ettiğini,  Batuhan Yayıkçı’nın 4 sarı karttan cezası olduğunu ve Bodrum F.K. maçında oynayamayacaklarını da sözlerine ekledi.

Taraftarları da maça davet eden Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “ Çünkü onlarla çok daha güçlüyüz. Ümraniye maçında bize çok destek oldular. Takımın moral motivasyonunu yukarı çektiler. Bizde onlara layık olacak şekilde oynadık. Bu istikrarı beraber yakalayıp, hedeflediğimiz şekilde sezon sonunda Süper Ligde olmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı