Eroğlu; "Hedef seri yakalamak ve play-off"

Eroğlu;

Bandırmaspor’da hedef seri yakalamak ve play-off

Bandırmaspor’da hedef seri yakalamak ve play-off

Trendyol 1.Lig takımlarından Teksüt Bandırmaspor, geçtiğimiz pazartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırmanın mutluluğunu yaşıyor. Kendi evinde oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdüren bordo-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu,  “Gençlerbirliği maçı kolay değildi. 

Onlar da puan anlamında play-off’a yakın. Bundan önceki birçok maçta şanssızlık yaşadık. Kazandığımız için, futbolcularımızın, başkanımızın, hem şehrin, hem de yönetim kurulumuzun geriye dönük bakış açılarında çok büyük gelişme olduğunu düşünüyorum. 

Buna da ihtiyacımız var. İkinci yarı maçlarının hep zor geçeceğini biliyoruz. Bu da zor maçlardan biriydi. Kazandığımız için mutluyuz. Sonuçta 1-0 biten bir maç, deplasmanda önemli bir galibiyet. 

Ama bu geride kalan bir maç. Önümüzdeki maça hemen hazırlanmalıyız. Ümraniyespor, biliyorsunuz geçen yıl Süper Lig’den düştü. Süper Lig’i yaşayan sporcuları var. Biz artık kendi sahamızda oynayacağımız her maçı kazanmak istiyoruz. 

Moral motivasyonumuz, enerjimiz yüksek, bunu maça yansıtmamız gerekiyor. Çok doğru çalışıyoruz. Bu çalışmayı da sahada en iyi şekilde uygularsak, bu maçtan da üç puanla ayrılmayı düşünüyoruz. Bütün hedefimiz bu maçı kazanmak. Play-Off’un içindeyiz. Bunu devam ettirmek ve takımımızı yukarıya doğru taşımak ve bir seri yakalamak” istiyoruz.

Eroğlu, Ümraniyespor maçı öncesinde bordo-beyazlı takımda Musa, Jozepzoon ve Emirhan’ın sakatlıklarının sürdüğünü, cezalı futbolcularının bulunmadığını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Eroğlu; "Hedef yakalamak -"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı