Ertekin`den. PTT 1. Lig provası

Ertekin`den.  PTT 1. Lig provası

Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Yapacağımız iki hazırlık maçından sonra takımın durumu daha da netlik kazanacak"

PTT 1. Lig`in yeni ekiplerinden Balıkesirspor`un teknik direktörü İsmail Ertekin, yapacakları iki hazırlık maçından sonra takımın durumunun daha da netlik kazanacağını söyledi.

Ertekin, 25 Haziran`da Balıkesir`de başlayan kampın, 5 Temmuz`dan bu yanaBolu`da devam ettiğini belirterek, buradaki yeni sezon hazırlıklarının 20 Temmuz`a kadar süreceğini kaydetti.

Takımdan ayrılanlar ve yeni gelenler olduğunu ifade eden Ertekin, "Mücadeleci, hedefleri olan oyunculardan kurulu iyi bir kadro oluşturmak istiyoruz. Şimdilik takımda herşey yolunda gidiyor. İstediğimiz uyumu yakalarsak sezonda sorun yaşamayız" dedi.

Bolu kampında 14 Temmuz`da Boluspor, 18 Temmuz`da da Adana Demirspor ile hazırlık maçı yapacaklarını dile getiren Ertekin, "Yapacağımız bu iki hazırlık maçından sonra takımın durumu daha da netlik kazanacak. Belki takımdan ayrılanlar olacak. İhtiyaç duyulan yerlere takviyeler gerekebilecek. Denediğimiz Brezilyalı bir oyuncu hakkında kararı, hazırlık maçlarından sonra vereceğiz" diye konuştu.



Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin: "Yapacağımız iki hazırlık maçından sonra takımın durumu daha da netlik kazanacak"
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı