Erteleme Puan Getirmedi.

Erteleme Puan Getirmedi.

Sındırgı Bld.spor : 2 - Etispor : 0





09 - 10 Şubat tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Fakültesi sınavları ile Süper Amatör Lig 19. hafta karşılaşmalarının çakışması nedeniyle ertelenen Sındırgı Bld.spor - Etispor karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi ekip Sındırgı Bld.spor olurken, ligin ilk devresini lider olarak tamamlayan Altınoluk Bld.spor deplasmanda oynadığı karşılaşmada Altınova Bld.spor `a 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yarışında yara aldı.



Ligin ilk devresinde sanayi sahasında oynanan ve Etispor'un sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldığı karşılaşmadan bu yana yenilgi yüzü görmeyen Sındırgı Bld.spor, yenilmezlik serisini 13 maça çıkardığı karşılaşmanın 30`uncu dakikasında kazanılan penaltı atışını Cihan`ın gole çevirememesi ve 40`ıncı dakikada Etispor ‘un genç oyuncusu Gökay`ın omuzunun çıkarak sakatlanması oyunun ilk yarısındaki en önemli anlardı.





Sındırgı Bld.spor ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında seyircinin Messi diye tempo tuttuğu Hakan`la ilk golü buldu. Karşılaşmanın 53`üncü dakikasında gelişen Sındırgı Bld.spor atağında Etispor defansı ofsayt düşüncesiyle duraksayınca sağ tarafta topla buluşan Hakan`ın düzgün vuruşu ağlarla buluştu. 1-0





Golden sonra karşılıklı ataklarla geçen karşılaşmanın 68`inci dakikasında Sındırgı Bld.spor adına Kerim`in sağ taraftan getirip penaltı noktasına doğru gönderdiği topa kalabalık defansa rağmen en son dokunan günün başarılı ismi Hakan maçın skorunu belirledi. 2-0

Etsipor, deplasmanda alınan 2-0`lık bu yenilgiye rağmen ligin 19. haftasını 25 puan ve ikili averajla 8`inci sırada kapadı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli