Eryılmaz, gıpta ile izleniyor.

Eryılmaz, gıpta ile izleniyor.

Edincik’e hem Bandırma, hem de Büyükşehir'den gelen proje desteği ile önemli altyapı beklentilerini bir bir hayata geçiriyor.

Bandırma’ya bağlı Edincik Mahallesi Muhtarı Kamil Eryılmaz, mahallelerine Bandırma Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından getirilen hizmetler hakkında bilgi verdi.

Edincik’e gelecek doğalgaz hattının yüzde 80’ine yakınının tamamlandığını, halen abonelik işlemlerinin sürdüğünü belirten Eryılmaz, mahallelerine kazandırılacak kapalı pazar yeriyle ilgili olarak, “Bandırma Belediyesi, pazar yerinin ihalesini geçtiğimiz hafta yaptı. Pazar yerimizin bir yıl içinde tamamlanacağını düşünüyoruz. Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bandırma Belediyesi’nin, mera niteliğini kaybeden 5 dönümlük alanda seyir terası yapacağını belirten Eryılmaz, “Erdek Körfezi’ni gören en iyi yer olan bu bölgede, eşsiz gün batımı da izlenebilecektir” diye konuştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, mahallelerine sosyal alanlar kazandırmaya çalıştığına da dikkat çeken Eryılmaz, şunları söyledi:

“Büyükşehir belediyemiz, mahallemize yeşil alanlar ve parklar yapmayı planlıyor. Bu arada TOKİ bölgemizde iki, merkez, Zeytin Kooperatifimizin yanında bir arıtmalı çeşme yapılıyor. Kapıdağ’dan gelen suyumuzun hattında sık sık arızalar olduğu kesintiler meydana geliyor. Kapıdağ suyumuz akmaya devam edecek. Ancak arıza olduğunda bu arıtmalı çeşmeler mahallemizin su sıkıntısı yaşamamasını sağlayacak.”

Edincik Mahallesi Muhtarı Kamil Eryılmaz, Atatürk Caddesi’nin de yeniden düzenlenerek, çağdaş bir mahalle durumuna getirileceğini sözlerine ekledi.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Eryılmaz gıpta izleniyor.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı