Eski ban ban`lı K.Ethem ile söyleşi

Eski ban ban`lı K.Ethem ile söyleşi

Eski Bandırmaspor'lu K. Ethem: Bandırmaspor'da çok güzel günlerim geçti”





Eski Bandırmaspor'lu K. Ethem:  Bandırmaspor'da çok güzel günlerim geçti”


1980-1983 yılları arasında Bandırmaspor formasını giyen orta alan oyuncusu Ethem Ayanca(K. Ethem), Bandırma Manşet'in sorularını yanıtladı.

Yaz tatilini geçirmekte olduğu Erdek'te, gazeteci Önder Balıkçı ve spor yazarı Zeyyat Saygın'la söyleşi yapan bordo-beyazlı takımın eski futbolcusu Ethem, O yılların Bandırmaspor kadrosunda gerçekten çok yetenekli oyuncular vardı. Adeta bir kolej takımı gibiydik” dedi.

Annesinin de Bandırmalı olduğunu vurgulayan Ethem Ayanca, Bandırma'da çok güzel dostluklar kurduğunu, Bandırmaspor'un son yıllardaki başarılı çizgisini de memnuniyetle izlediğini sözlerine ekledi.

Bordo-beyazlı takımın eski başarılı futbolcusu K. Ethem, futbolda eski yıllarda bireysel yeteneklerin öne çıkarken, günümüz futbolunun ise bilimsel nitelikli, kollektif bir özellik taşıdığını sözlerine ekledi.




ünal yamaner
11.07.2012 01:34:35
röportajı izlerken eski günleri y ad ettim.sağolun emeğinize sağlık.ethem unutamadığım futbolculardandır.yalnız ben galip hocaya onu ispiyon etmedim.bunu bilmesini isterim.öndercim eğer telefonu varsa ethemle görüşmek isterim.bana telefonunu iletebilirsensevinirim.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false