Eski Demokratlar`dan Pekel`e başarı dileği

Eski Demokratlar`dan Pekel`e başarı dileği

Yerel siyasetin önde gelen duayenleri, Pekel`e başarı dileğinde bulundu.

Siyaset arenasında hareketli günlerin yaşandığı Bandırma`da özellikle Başkan aday adaylarının öncelikle kendi kuvarlarındaki mücadeleleri sürüyor.

CHP li 7 aday adayının aktif çalışmalarını takdirle izleyen diğer partililer, zaman zaman kendi aralarında seçim toto tahmini yürütsede, Eski Demokratlardan, DYP eski ilçe Başkanı Yalçın Korucu uzun yıllar rakip partiden karşılıklı meclis üyeliği mücadelesi içinde bulunduğu Sedat Pekel`i yeni mücadelesinden dolayı kutlarken başarı dilemeyide ihmal etmedi.

Yine eski Belediye emeklisi ve Demokratlardan Hüsemettin Ünlü ile Fehmi Toprakseren`de kendi siyasi dönemlerinde üretilen politikaların kalitesinden dem vurarak, Gelinen noktada bir demokratın CHP adayına destek vermesinin normal hale gelmesinin kısır döngü içinde altarnetiflerin ortadan kaldırılmasına bağladılar.

Eski Demokratlar karşılıklı siyaset yaptıkları Pekel`in bugün aday olup seçim kazanması için dua etmeleri yerel siyasetin geldiği noktanın göstergesi olurken, DYP eski ilçe Başkanı Yalçın Korucu`` Ben İstanbul`da yaşıyorum, seçimden seçime Bandırma`ya o kullanmak için geliyorum, geçem seçimlerde oyumuz Sedat beye olmuştu. Bu seçimde aday olursa oyumuzu yine Seday bey`e vereceğiz.`` diyerek Bandırma`daki sosyal çalışmaların avrupa standartlarında olduğunu belirttiler.






  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu